Cemiyet hayatı yılbaşını sevdikleriyle kutladı

İstanbul’un cemiyet hayatı, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Ünlü isimler sevdikleriyle birlikte özel anlar yaşadı.

Haberin Devamı

İstanbul’un tanınmış isimleri, 2024 yılını sevdikleriyle birlikte coşku içinde karşıladı. Yılbaşı gecesi, ünlü iş adamı Murat Aslan ile ilişkisiyle dikkat çeken Derin Mermerci, sevgilisi, kızları ve annesiyle birlikte aile yemeğinde buluştu.

Cemiyet hayatı yılbaşını  sevdikleriyle kutladı

Gecede, sosyetenin önde gelen ismi Çiğdem Simavi ve oğlu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da yer aldı. Tombala eğlencesiyle renklenen gece, Derin Mermerci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı keyifli anlarla taçlandı. Diğer bir ünlü çift Melda-Sinan Kosif, yeni yılı kızlarıyla birlikte Beykoz’daki evlerinde karşıladı.

Maslak’ta yaşayan Burak-Melis Hatipoğlu çifti ise küçük kızlarıyla birlikte sıcak bir aile atmosferinde 2024’e ‘merhaba’ dedi.
Sosyal hayatın önemli figürlerinden Ayşe Kalkavan ve ANS Holding’in sahibi sevgilisi Serçin Alp, Papermoon’da unutulmaz bir yılbaşı geçirirken, iş dünyasının tanınmış isimlerinden Allan Hakko da ailesiyle Arkestra’da eğlendi. Sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile birlikte olan Allan Hakko, kardeşi Romina Garih ve eşi Niv Garih ile aile dostları Eser-Yusuf Romano ile bir araya geldi.
Türkiye sınırları dışında kutlama yapan isimler arasında ise Esra Oflaz, dostlarıyla birlikte Londra’nın ünlü kulübü Annabels’te eğlencenin tadını çıkardı. Oflaz’a eşlik eden isimler arasında Ayşe Yıldız, Seçil Yaşar, Hare Dinçer, Tuana Hayfavi ve Nuran Acar da vardı.

Haberin Devamı

Cemiyet hayatı yılbaşını  sevdikleriyle kutladı
İş dünyasının ünlü ismi İsmet Acar, yılbaşında çocukları Funda Acar, Erdal-Kardelen Acar ve Erdinç Acar ile torunlarını evinde ağırladı. Kalabalık sofrada tüm torunlar ve aile üyeleri vardı. Selin İmer Ceceli de yılbaşı gecesi Çubuklu’daki evinde yakın dostları Aslıhan Doğan Turan ve onun eltisi Katre Turan’ı ağırladı.

Ayşe Kucuroğlu ise beş çocuğuyla birlikte Kortel Korusu’ndaki evinde sıcak bir atmosferde yeni yıla girdi. Cemiyetin ünlü isimleri, sevdikleriyle birlikte geçirdikleri anılarla dolu yılbaşı gecesinde unutulmaz bir zaman geçirdi.

Haberin Devamı

Cemiyet hayatı yılbaşını  sevdikleriyle kutladı

Yazarın Tüm Yazıları