Bodrum’da detoks yaptı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun iş temposundan ve şehir hayatının karmaşasından uzaklaşarak Bodrum’da sağlıklı bir kaçamak yaptı.

Haberin Devamı

Eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe’nin Bodrum’daki yazlık evlerinde tatil yaptığı bu süre zarfında Tatlıtuğ, Bodrum’da bir detoks merkezinde hem stresten arınma fırsatı hem de yaz öncesinde forma girme imkânı buldu.

Bodrum’da detoks yaptı

Ünlü oyuncunun üç günlük ziyareti boyunca sağlıklı yaşam alanında yoga, meditasyon, sağlıklı beslenme programları ve detoks içecekleri gibi hizmetlerden faydalandığı da söyleniyor. Bu süreçte de üç kilo vermeyi başarmış.
Doğayla iç içe huzurlu bir detoks tatili geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, yenilenmiş ve enerjisi yüksek bir şekilde ailesinin yanına geri döndü. Yakışıklı oyuncunun fiziğine iyi baktığı biliniyor. Stresi azaltan aktivitelerle kendini şımartması ve üç günü kendine ayırması üzerine bonus olmuştur eminim…

Haberin Devamı

Yeni bir ikili doğuyor

Ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, her ay düzenlediği “Tuğrul Tülek ile Date Night Şarkıları” programıyla Zorlu Touche’de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Bodrum’da detoks yaptı

Son programında başarılı oyuncu Şebnem Dönmez’i ağırlayan Tülek, onunla birlikte şarkılar seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gösteri büyük beğeni toplarken, Tuğrul Tülek ve Şebnem Dönmez’in birlikte sahne alacakları yeni bir etkinlik duyuruldu.

Bodrum’da detoks yaptı

İkili, Turkish Business Council Dubai’nin 20’nci yıldönümü kutlamaları kapsamında Dubai Rixos’ta sahneye çıkacak. Dubai’deki hayranlarının heyecanla beklediği bu özel gece, ekranların sevilen iki ismini bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatacak. Tuğrul Tülek ve Şebnem Dönmez’in sahnedeki enerjisi müthiş, bence eğlence dünyası yeni bir ikiliye kavuştu!

Oyun izlemek için Londra’ya gittiler

Cemiyetin tanınmış isimleri Bettina Hakko ve Rana Tabanca, romantik bir komedi oyununu izlemek için Londra’ya uçtu. İki yakın arkadaş, Londra Savoy Tiyatrosu’nda Neil Simon imzalı “Plaza Suite” adlı oyunu izleyerek keyifli bir akşam geçirdi.

Haberin Devamı

Bodrum’da detoks yaptı

“Plaza Suite”, Broadway’in ünlü isimlerinden Matthew Broderick ve Hollywood yıldızı eşi Sarah Jessica Parker’ın meşhur oyunu. Amerikalı yıldız çift, 13 Nisan’a kadar Londra’da Avrupalı seyirciyle buluşuyor. İki ödüllü oyuncu, bu arada 27 yıldır evli ancak ilk kez aynı sahneyi paylaşıyorlar. Oyun bu nedenle de büyük sükse yaptı ve bilet fiyatları 150 ile 300 pound arasında el yakıyor. Ama belli ki buna değer...

Genç sanatçıdan büyük başarı

ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazanarak, Türkiye’den bu okula giren ilk kemancı oldu!

Bodrum’da detoks yaptı

Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in tüm elemelerini başarıyla geçerek yüzlerce başvuru arasından sıyrıldı ve okula tam burslu kabul edildi. Curtis Institute of Music, sadece üç kişinin kabul edildiği üç aşamalı sınavda tüm jüriden tam not alan tek aday oldu! Büyük başarı gerçekten, tebrikler...

Haberin Devamı

Sporseverlere özel kamp

Bodrum’da detoks yaptı

Londra’da üç lokasyonu bulunan, spor ve sağlıklı yaşam sektörünün öncüsü olan ve antrenörleriyle benzersiz bir fitness deneyimi sunan BXR London, 2-6 Mayıs tarihlerinde The Bodrum Edition ile yapacağı iş birliği kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelerek Bodrum’da sporseverlerle buluşacak. Bu özel inziva programının en önemli sürprizi ise konukların Michelin yıldızlı ünlü şef Osman Sezener’in restoranı Kitchen’da ağırlanacak olması.

Yazarın Tüm Yazıları