Podyumdan Mutfağa!

Bayılıyorum ters köşe işler yapıp kendinden söz ettiren markalara!

Haberin Devamı

Dolce & Gabbana’yı bilirsiniz. Üst kesime hitap eden, oldukça feminen, gösterişli, seksi bir markadır. Kurucuları Domenico Dolce ve Stefano Gabbana moda dünyasının en etkili kişileridir. Domenico ve Stefano yılbaşında podyumdan inip, mutfağa girmeye karar vermiş ve İtalyan makarna üreticisi Pastificio di Martino ile işbirliği yaparak Dolce & Gabbana tasarımı makarna çıkartmış!

Podyumdan Mutfağa

Dolce & Gabbana makarna sadece 5000 adet üretiliyor. 1000 tanesi Amerika’da, kalanı ise Avrupa’da satılacak. Mutfağınızda Dolce & Gabbana marka makarna pişirmek istiyorsanız, 95 doları gözden çıkartmanız gerekiyor. Ancak bu fiyatın içine Dolce & Gabbana tasarımı mutfak önlüğü de dahil!

Haberin Devamı

Podyumdan Mutfağa

Ben tasarımlara bayıldım! Siz ne dersiniz?

 

Dolce & Gabbana'ya yakışacak Trüflü Makarna tarifiyle yazıyı bitirelim. Haftaya görüşmek üzere!

Podyumdan Mutfağa

Malzemeler:

250 gram Makarna (Tagliolini)

30 gram Trüf Mantarı

1 paket Krema

1/2 bardak Tereyağı

4 diş Sarımsak

Taze Kekik

1 bardak Beyaz Şarap

Tuz, Karabiber

Parmesan Peyniri

 

1- Trüf mantarının yarısını doğrayın, kremaya ekleyin ve buzdolabında minimum 6 saat bekletin.

2- Makarnayı al-dente haşlayın.

3- Tereyağını eritin, sarımsağı kavurun. Şarabı ve kekiği ekleyin, alkol uçana kadar pişirin. Kremayı ekleyin.

4- Makarnayı sosla birleştirin. Parmesan peyniri ve taze trüf mantarı ile servis edin. Afiyet olsun!

Yazarın Tüm Yazıları