Yeni trend alarmı: Sağlıklı bedenler

Uzun zamandır lüks markaların en son trend tasarımlarını giyen kadınlar yerine makyajsız, pırıl pırıl saçlı, sımsıkı cilde sahip, fit ve sağlıklı görünen kadınları daha güzel bulmaya başladım.

Haberin Devamı

Kendine dönen kadının enerjisi ile materyalist dünyada kısılı kalmış kadın arasında o kadar gözle görülür bir fark var ki...
Sistemsel olarak çok fazla tüketime teşvik ediliyoruz ama buna bir ‘dur’ deyip kendimize zaman ayırma zamanımız gelmedi mi?
Vücut dediğimiz mekanik sistemin arabamız bozulunca servise götürdüğümüz gibi hasarlarını onarması için pit stop’a ihtiyacı var.
Bu pit stop’un adı ise Alpler’in ortasında, enfes Altaussee gölünün yamacında kurulmuş sağlıklı yaşam kliniği olan Vivamayr olabilir. Sağlıklı yaşam gurusu Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Kate Moss, Elizabeth Hurley, Rebel Wilson gibi dünyaca ünlü starların müdavimi olduğu klinikte yaşadığınız tüm deneyimler, sonraki yaşamınızı değiştirecek bir aydınlanma üzerine kurulu.
Klinikte kürler en az 7 gün kalacak şekilde programlanmış ama genelde 3 hafta kalmanızı tavsiye ediyorlar.
Eğer kalma şansınız yoksa döndükten sonraki 2 hafta boyunca aynı beslenme programına devam etmenizi şiddetle tavsiye ediyorlar.
Peki nedir bu Mayr kürü?
Amaç sindirim sistemini temizleyip, yeme alışkanlığınızı değiştirmek. İlk gün yapılan kan, idrar ve Vivamayr’a özel mucizevi kinesiyoloji testi sonrasında çıkan sonuçlara göre doktorunuz eşliğinde vücudunuzu toksinlerden arındıracak ve tespit edilen problemli yerlerinizi tedavi edecek, tamamen kişiye özel olarak programlanan terapiler eşliğinde vücudunuzu dengeye alacak detoks olarak adlandırılan genel temizlik kürü.
Burayı zayıflama merkezleri ile karıştırmayın. Burada amaç aç kalarak zayıflamak değil, dengesi bozulmuş vücut ve organlarınızı rayına oturtmak.
Yaşam sürenizi uzatmak, beyin ve beden enerji metabolizmanızı optimize etmek, ağrılarınızdan kurtulmak için senede iki kere detoks merkezinde bu kürü yapmak vücudunuza ve dünyaya olan bakışınızı değiştirir. Evet, kabul ediyorum ucuz değil ama Bodrum’da 3 gece lüks restoranda yemek veya sezon trendi lüks markaya ait birer ayakkabı-çanta almak yerine bunu kendinize yatırım haline dönüştürmek paha biçilemez bir aydınlanma.
Vivamayr’ın yaşamınızı değiştirecek mutfak sırlarına gelirsek...
◊ Sindirim ağızda başladığı için her lokmanızı 50 kere çiğnedikten sonra yutmak çok önemli.
◊ Yemekten yarım saat önce su içmeyi bırakıp, yemekten 1.5 saat sonra su içmelisiniz. Yemek sırasında hiçbir şekilde likit yok.
◊ Her yemekte mutlaka soğuk sıkım keten tohumu yağı kullanmalısınız. Çünkü içindeki Omega 3, yağ yakımınızı hızlandırıyor.
◊ Saat 16.00’dan sonra çiğ sebze ve meyve tüketmek yok. Çünkü bağırsaklarımız bu saatten sonra bu tarz besinleri sindiremiyor.
◊ Akşam yemeği en geç 18.00’de sona ermeli ve yemekte çorba veya sebze olmalı.
◊ Her gün 3 litre alkali su için.
◊ Kahvaltınızı kral, öğlen yemeğinizi prens, akşam yemeğinizi fakir gibi tüketin.
Bunları yaptığınız sürece tartıda hafif çıkmanız garanti. Dinç bir vücut, capcanlı bir ten için hepsini denemeye değer. Bence yeme alışkanlığınızı hemen şimdi değiştirmeye başlayın. Emin olun, hiç pişman olmayacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları