Ünlü markalar Bodrum’da

Bodrum global markaların merkezi haline geldi. Birbiri ardına açılan dünyaca ünlü markalara Louis Vuitton ve Prada da katıldı.

Haberin Devamı

Birçok ünlü markanın gözünü diktiği Yalıkavak Marina, alışveriş cenneti haline dönmüş durumda.
Mesela Prada Outdoor, dünyada sayılı moda başkentlerini gezen pop up store konseptine Bodrum’u da dahil etti.
Sahil, bahçe, dağ ve kar olmak üzere dört ayrı temadan esinlenerek hazırlanan koleksiyonlardan oluşan mağaza, 12 Eylül’e kadar açık kalacak. Özellikle plaj ve rafya çantaları harika.
Hazır gitmişken Dior ve Louis Vuitton mağazalarını da gezmenizi tavsiye ederim. Özellikle dekorasyon olarak hepsi birbirinden ilginç ambiyansa sahip.
Bu yaz birçok ünlü ismin marka işbirliklerini görüyoruz. Yaz sezonu olduğu için haliyle mayo bikini eşleşmesi yoğunlukta. Tüm işbirliklerini görmüş ve deneyimlemiş biri olarak Berrak Tüzünataç imzası ile ortaya çıkan Ayje x Berrocks Beachwear koleksiyonun kalite ve kalıp olarak ünlüler arasındaki en iyi işbirliği olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Tamamen Berrak’ın ruhunu yansıtan, özgün modelleriyle sadece denizde değil akşamları jean şortlarıyla da kıyafet tamamlayıcısı olarak kullanılabileceğiniz bikinilere ve renkli mayolara bayıldım.
Üzerinize bolca takıp gündüzden geceye devam edebilirsiniz. Yazın bundan daha güzel ve cool ne olabilir ki?

Haberin Devamı

Ülkemizin değerini bilelim

Yaz mevsimine aşığım. Doğa her zaman mükemmel bir denge üzerine kurulu olsa da yaz aylarında bize daha da müsamaha gösteriyor gibi geliyor bana.
Son 1.5 senedir her türlü dengemizin bozulmasına rağmen denizin şifalı gücü ruhsal olarak tüm ayarlarımızı sıfırlamayı başardı.
Kalabalıktan uzaklaşıp, denize ve doğaya döndükçe ruhumuzun şifalandığını hissetmek, özgürleşmek, sadeleşmek hangimize iyi gelmiyor ki?
Hele ki böylesine cennet koylarımız ve böylesine büyüleyici doğamız varken. Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz, değerini bilelim...

Yazarın Tüm Yazıları