Podyumlar konuştu

Moda haftaları sona erdi... Sezonun olmazsa olmazları, sokakta hüküm sürecek moda trendleri böylece belirlenmiş oldu.

Haberin Devamı


Moda sektörü, Z kuşağının hüküm sürdüğü sokak modasına “durun bakalım, biraz da büyükler konuşsun” diyerek ince ayar verdi gibi.
Özlediğimiz elegan ve özgür kadınları sokağa uyarlayarak cool’luğun adını yeniden yazan 2023-2024 Sonbahar/Kış sezonunda, günlük elbiseler, modern kadının takım elbiseleri, zamansız trençkotlar, erkek takım elbiselerinden ilham almış kusursuz dikişe sahip ikili takımlar hiç kuşkusuz gardırobumuzun olmazsa olmazları arasında yer alacak.
Oversize ceketlerle kombinlenmiş beggy jean’ler, gömlek ve loafer’lar günlük kıyafetin formülünü oluşturuyor.
Mini etek, dik yakalı kazak üzeri ceket sevenlere müjde... Kolej üniformaları geri geldi. Gucci, Miu Miu, Bottega Veneta, Prada, Victoria Beckham, The Row, Dior, Max Mara gibi moda devleri geçmişle gelecek arasında kurduğu köprüyle bizleri kendine bir kez daha hayran bıraktı.
Hafta sonu cool’luğunu yeniden yazan Miu Miu gri taytları ile şimdiden arzu nesnesi listesine birinci sıradan giriş yaptı. Bunları giymek için gelecek kışı beklemek istemeyenler şimdiden stillerini bu kombinler doğrultusunda değiştirmeye başladılar bile.
Şu an mağazalarda olan kış sezonu ürünlerinden gelecek sezona uygun olabilecek parçaları indirimli olarak almak mümkün.
Unutmayın klasiklere yatırım yapmak, zamansız gardırobun en önemli püf noktasıdır.
Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden yavaş modanın temsilcisi Vivienne Westwood’un mottosunu yeniden hatırlayalım; “Az al, iyi seçim yap, uzun sürmesini sağla.”

Haberin Devamı

Gardırop detoksu

Uzun zamandır bir oraya bir buraya savrulan moda dünyası yeniden kendi rayına oturdu ve trendlerin gelip geçici, zamansız stilin ise her daim elegan olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
Kış sezonu yerini yaz sezonuna devretmeye başlamışken, gelecek sezon ipuçlarını göz önünde bulundurarak gardırop detoksu yapmanın tam zamanı. Az ve öz gardırop, giyemeyeceğiniz kadar çok kıyafetten oluşan gardıroptan inanın çok daha söz sahibi.
Ayrıca lütfen gardırobunuzdan çıkarttığınız “yeni görünümlü” kıyafetleri bekleyen ihtiyaç sahibi genç kızları unutmayın.
Sizin gönderdiğiniz kıyafetleri değerlendiren dernekler ile birden fazla gardıroba ve kalbe değebilirsiniz.
Gün birlik olma vakti.

Yazarın Tüm Yazıları