Pitti Uomo’da bir Türk markası

Biz kadınlar, giyim konusunda şanslıyız.

Haberin Devamı

Kıyafeti, aksesuvarı geçtim, çorap istesek envai çeşit ellimizin altında.
Peki, ya erkekler?
Stil sahibi olup, sınırsız bütçesi olsa bile gidebileceği markalar iki elin parmağını geçemiyor.
Türk markalarına gelecek olursak Niyazi Erdoğan, Emre Erdemoğlu, Faruk Saraç gibi tasarımcılar haricinde erkeğe özel tasarım yapan marka hemen hemen hiç yok diye düşünürken, yakında dünya çapında ses getirecek lokal bir markamız oldu: By the Oak.
Her müsait anını doğada geçiren bir iç mimar ile şehirin karmaşasından keyif alan bir moda editörü iki kardeş tarafından kurulan By The Oak, bu sezon erkek modasının nabzını elinde tutan Pitti Uomo’da, dünyanın en önemli mecralarından biri olan WWD tarafından sezonun en büyük trendlerinden biri olarak gösterildi.
Ruhunu dünyadaki birçok farklı ülkenin klasikleşmiş “workwear” parçalarını Türk desen ve kumaşlarıyla modern hayata adapte etme fikirlerini çok beğendim.
Zamansız, kaliteli, klasik sınırlar arasında kalmayı reddeden erkekler için çok iyi bir seçenek. Şimdilik sadece online satışı olan By The Oak’u gardırobunuza dahil etmenizi tavsiye ederim. Çünkü yakında birçok yabancı ünlü üzerinde göreceksiniz.

Haberin Devamı

2023-2024
Sonbahar/Kış
Erkek Modası
Gucci’den Dior’a, Fendi’den Prada’ya erkek moda haftası dünyaca ünlü modaevlerinin birbinden gösterişli tasarımları ile sezona damgasını vurdu.
Anthony Vaccarello tarafından hazırlanan Saint Laurent erkek looklarının çoğu biz kadınların bile arzu nesnesi olmayı başardı. Belirgin omuzlar, ipeksi beyaz bluzlar ile gördüğümüz Saint Laurent erkeklerini sokaklarda bolca görmek istesek de maalesef Timothee Chalamet gibi isimler haricinde kabul etmemiz biraz zor.
Kısacası gelecek sezon sizin seneniz beyler ama şimdiden forma girmeye başlasanız iyi edersiniz lakin gelecek sezon trendleri oldukça iddialı.
Bu modelleri giymek ve stil sahibi olmak için iyi bir fiziğe sahip olmanız şart. Anlayacağınız masalarda bu sefer “birinin fiziği” hakkında yorum yapma sırası bizlere geçiyor. Yandınız.

Bu kış erkek gardırobunda olması gereken 5 parça
-Oduncu gömlek
-Kışlık yün pantolon-ceket takım
-Örgü kazak
-Yün palto
-Boyundan fermuarlı kazak

 

 

Yazarın Tüm Yazıları