Erkekler ne ister?

Erkekler kadınların hep kendileri için güzelleştiğini düşünme gafletinde bulunur...

Haberin Devamı

Ama çok iyi biliyoruz ki erkekler için değil hemcinslerimize güzel görünmek için giyiniriz. Tüm çabamız içten içe budur aslında.

Ama bazı şeyler vardır ki onun kadınlar için yapılmadığı aşikârdır.

Mesela uzun protez tırnak, platformlu ayakkabı, dolgulu büyük dudak gibi...

Hazır plaj sezonu açılmışken farklı örneklerle de durumu çoğaltayım.

Mesela sabahın erken saatlerinde kırmızı rujla plaja gelmek, kocaman, selülitli ve antrenmansız kalçalara Brazilian veya string kesim bikini giymek, bunlar kadınlar için değil erkekleri etkilemek için yapılan şeylerdir. Ama göz ardı edilen bir şey var, seksi olduğunu düşündüğünüz birçok şey, erkeklerin nefret ettiği şeyler kategorisine giriyor. Bunu uzun uzun X, Y ve Z kuşağına ait birçok erkekle konuştum ve ortaya çıkan sonuç şu:

Haberin Devamı

◊ Z kuşağındaki erkeklerin bazıları hariç hemen hemen hiçbiri şu an aşırı popüler olan uzun ve sivri tırnaktan hoşlanmıyor hatta birçoğu görmeye tahammül dahi edemiyor.

◊ Olağanüstü fiziğe ve mükemmel kalçalara sahip olan Izabel Goulart gibi olmadığı sürece string bikini giyen bir kadın görmek hoşlarına gitmiyor. Özellikle eşlerinin ve kız arkadaşlarının giymelerini kabul edilebilir bulmuyorlar.

◊ Platform ayakkabılar için fikirler yarı yarıya yakın. Bir kısım ucuz görünmediği sürece rahatsız olmuyor, diğer kısım ‘görmek dahi istemiyoruz’ diyor. Hatta buna babet kategorisini ekleyenler de var.

◊ Z kuşağı hariç diğer kuşaklar plajda makyajlı ve onların tabiriyle “saçı lüle gibi yapılmış fönle” gelen kadın görmek istemediklerini dile getiriyorlar.

X, Y ve Z kuşağının ortaklaşa “asla” dediği tek şey ise kocaman dolgulu dudak.

Şimdi erkelerin bu bakış açısını değerlendirdiğimde mümkün olduğunca doğala yakın ve fit kadın sevdikleri sonucu ortaya çıkıyor ve kadınların güzel olduğunu düşündüğü birçok şeyi erkeklerin sevmediğini anlıyoruz.

Şimdi benim erkeklere sorum şu?

Peki böyle düşündüğünüz halde çoğunlukla arzuladığınız, elde etmek için peşine düştüğünüz kadın tiplemesi neden hoşlanmadığınızı söylediğiniz kategorilere sahip kadınlardan oluşuyor? (İstisnalar kaideyi bozmaz tabii.)

Haberin Devamı

Çok nadir erkeğin yanında gerçekten bu saydıklarına sahip olmayan kadınlarla ilişki yaşadıklarını görüyorum.

Yani burada ciddi bir ikilem söz konusu?

Biz kadınlar, kendi içimizde tartışıyoruz bu konuyu.

Kısacası beyler benim size sorum şu; Neden?

Biri bizi aydınlatırsa sevinirim.

 

Yazarın Tüm Yazıları