Zorlu’ya yaşam boyu başarı ödülü

Endeavor Türkiye Derneği, 10’uncu yılını Swissotel The Bosphorus İstanbul’da kutladı. Davette Ahmet Nazif Zorlu’ya ‘yaşam boyu başarı’ ödülü verildi.

Haberin Devamı

Zorlu’ya yaşam boyu başarı ödülü

Endeavor Türkiye Başkanı Emre Kurttepeli, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da derneğin 10’uncu yılına özel bir davet düzenledi.
Genç girişimcilere verdiği destekle adından söz ettiren Kurttepeli, davette işadamlarına plaket takdim etti. ‘Yaşam boyu başarı’ ödülü
ise Ahmet Nazif Zorlu’ya verildi.
Etkileyici bir girişimcilik öyküsünün kahramanı olan Zorlu, hayat öyküsünü genç girişimcilerle paylaştı.
Davette 10’uncu yıl pastasını ise Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, FIBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ile eski TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes birlikte kesti.

Zorlu’ya yaşam boyu başarı ödülü

Haberin Devamı

Amerika-Türkiye arası mekik dokuyor

Alinur Velidedeoğlu, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Velidedeoğlu, önümüzdeki haftalarda vizyona girecek Hollywood ortak yapımı “The Ottoman Lieutenant” (Osmanlı Subayı) adlı filmin yapımcı ortağı olduğunu ve film için Amerika ile Türkiye arasında mekik dokuduğunu söyledi.

Romantik rotalar

Beymen’in sohbet etkinliğinin bu ayki konuğu seyahat yazarı, tarihçi ve rehber Saffet Emre Tonguç oldu. Conde Nast Traveller Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Çiler İlhan’ın moderatörlüğünde önceki gün Beymen Zorlu Center’da düzenlenen etkinlik, Sevgililer Günü dolayısıyla “Travel for Romance” başlığıyla gerçekleşti.
Tonguç, dünyanın en romantik, keyifli, etkileyici ve heyecan verici rotalarını anlattı. Etkinliğe tanınmış isimler de katıldı.

Yeni oyun

Craft Tiyatro’nun yeni oyunu “Yen”, bugün seyirciyle buluşuyor. Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan’ın rol aldığı oyun, bugünden itibaren şubat ayı boyunca Craft Kadıköy’de sahnelenecek. Çağ Çalışkur’un yönettiği “Yen”, bir evin içinde anne-babasız büyümek zorunda bırakılmış iki kardeşin küçük bir pencereden bir kızı fark etmeleriyle değişen hayatlarını anlatıyor.

Yazarın Tüm Yazıları