Türkiye’nin gururu

Bodrum’daki Club Flipper’ın sahibi turizmci Ahmet Bayer ile Sinem Yıldırım’ın kızı Lara Bayer, eğitimde büyük bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin gururu

Sinem Yıldırım’ın 2009’da boşandığı Bodrum’daki Club Flipper’ın sahibi turizmci Ahmet Bayer’den olan büyük kızı Lara Bayer bu yıl MEF International Lisesi’ni bitirip üniversiteli oldu. Boşanmalarına rağmen çocuklarıyla sık sık bir araya gelen eski eşler, mezuniyet töreninde Lara Bayer’in başarısını birlikte kutladı.

Türkiye’nin gururu

Dünya IB ortalamasının 10 puan üstünde bir puan alarak, büyük bir başarıya imza atan Bayer, dünyanın en iyi ilk 100 üniversitesinden biri olan Leeds Üniversitesi’ni kazandı. Bayer, İngiltere’de Uluslararası İletişim okuyacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin gururu
 

Ahmet Bayer kızının başarısıyla gururlanırken, mutluluktan sevinç gözyaşları döken Sinem Yıldırım, “Artık bir ayağım hep İngiltere’de olacak” dedi.

 

Tatlı yapıp tatlı konuştular

Türkiye’nin gururu
Cengiz Çetin - Elif Tapan

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, geçen hafta sonu Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA’da buluştu. Ünlü şef Elif Edes Tapan ve Hilton şefi Cengiz Çetin, misafirler için bayram tatlısı hazırladı. Aralarında Nükhet Çubukçu, Ayşe Azizoğlu, Nilgün-Mehmet Esinli, Neslihan Taki, Hande Oğuz ve Okan-Elif Tapan’ın olduğu isimler de mutfağa girerek tatlı yaptı.

Türkiye’nin gururu
 

Aynı günün sonunda sahneye çıkan Levent Yüksel, şarkılarıyla konukları eğlendirdi.

 

Gideceğim tek yer havaalanı

Haberin Devamı

Türkiye’nin gururu

Ramazan Bayramı tatilini kızı Esra Koç’la Çeşme’de geçiren Caroline Koç, valizlerini aldıktan sonra aracını bekledi.

Türkiye’nin gururu

Cem Hakko ve Ronit Gülcan, tatil dönüşü görüntülenen isimler arasındaydı.

Türkiye’nin gururu

Dedeman Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman aksayarak yürürken, “Tatilde yanlış bastım ve ayağım burkuldu” dedi. 

Türkiye’nin gururu

Bilgün Sazak ile boşandıktan sonra Bettina Machler ile flört etmeye başlayan Sinan Dereli, görüntülenince panik yaptı. Sevgililer farklı yönlere doğru giderek havalimanından ayrı ayrı çıktı. 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları