Türk markası için modellik yaptılar

Türk doğal taşlarını dünyaya tanıtan moda tasarımcısı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin, “Turkish Stones” adlı 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını Monte-Carlo Moda Haftası’nda beğeniye sundu. Dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell ve Victoria Silvstedt de ezratuba için modellik yaptı.

Haberin Devamı

Türk markası için modellik yaptılar
Victoria Silvstedt

Monaco Prensliği’nin himayesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Monte Carlo Moda Haftası, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Giyilebilir teknolojik tasarımlarıyla adlarından söz ettiren moda tasarımcıları Ezra ve Tuba Çetin kardeşler de ‘ezratuba’ markasıyla Monte Carlo’da Türkiye’yi temsil etti.

Türk markası için modellik yaptılar
İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, Ezra-Tuba Çetin kardeşleri yalnız bırakmadı.

Türk markası için modellik yaptılarİstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin (İMİB) desteğiyle, Türk doğal taşlarının tanıtımını da üstlenen kardeşlerin “Turkish Stones” isimli 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, beğeni topladı.

Haberin Devamı

Moda haftası kapsamında Musée Océanographique’de (Oşinografi Müzesi’nde) düzenlenen ödül töreninde ödül alan Naomi Campbell, Türkiye’yi çok sevdiğini ve Monte Carlo Moda Haftası’na bir Türk markasının katılmasının çok güzel bir gelişme olduğunu söyledi.

Model ve oyuncu Victoria Silvstedt de İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu’nun ev sahipliğinde Cafe de Paris’deki Bellevue Terrasse’da gerçekleşen kutlamaya katıldı. Ünlü yıldız, defilede görüp beğendiği ezratuba koleksiyonundan bir elbise giyerek markanın gönüllü modelliğini yaptı.

Türk markası için modellik yaptılar
Monte Carlo moda haftası Chapiteau de Fontvieille’de yapıldı

Türk markası için modellik yaptılar

Zamanla yarışanlara akıllı bavul

Dünyaca ünlü lüks çanta ve bavul markası Rimowa, ilkbahar-yaz koleksiyonunu Sofa Otel Nişantaşı’nda tanıttı. Rimowa Türkiye Distribütörü Seda Yelkencioğlu Sindel ve Pazarlama Müdürü Arzu Yenibayrak’ın ev sahipliği yaptığı tanıtımda Şah Yaycı, seyahat ve sağlık deneyimlerini paylaştı. Davette renkli tasarımlarıyla dikkat çeken Rimowa’nın en yeni teknolojisi ‘akıllı bavul’ Electronic Tag beğeni topladı. Bavul, havaalanında zamanla yarışanlara kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

Türk markası için modellik yaptılar
Bavul etiketleri, bluetooth aracılığıyla bavulun üzerindeki ekrana yansıtılıyor.

Türk markası için modellik yaptılar

Moda, lezzet ve eğlencenin adresi

28 Nisan’da İstanbul’un Anadolu yakasında hizmete giren, ev, ofis, otel ve alışveriş merkezini aynı çatı altında bir araya getiren Emaar Square Mall, modanın yanı sıra yeme, içme ve eğlence markalarına da ev sahipliği yapıyor.
Dünyaca ünlü birçok markayı Türk moda tutkunlarıyla buluşturan Demsa Gorup’un patronları Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan, Paris’in dünyaca ünlü çok katlı mağazası Galeries Lafayette’i Emaar Square Mall’da açmıştı.
Şimdi de Gamze Cizreli ve Saruhan Tan ortaklığıyla 2007 yılında Ankara’da kurulan Big Chefs Café Brasserie’nin 41’inci şubesi burada hizmete girdi. Gamze Cizreli, Anadolu yakasının yeni sosyalleşme noktası olacak mall’da yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları