Sahibinden satılık lüks tekne

İtalyan lüks motor yat markası Azimut, yeni modellerini Uluslararası CNR Avrasya Boat Show’da tanıttı.

Haberin Devamı

Sahibinden satılık lüks tekne

Azimut’un Türkiye distribütörü Concept Marine ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtıma markanın kurucusu ve Azimut-Benetti Grup Başkanı Paolo Vitelli de katıldı. Tanıtımın ardından Concept Marine kurucu ortakları Moris Algazi ve Haluk Gündoğdu, Paolo Vitelli şerefine Karaköy’deki Madeo’da davet verdi.

Sahibinden satılık lüks tekne

İtalyan Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo’nun yanı sıra aralarında Zuhal-Ceylan Pirinçcioğlu, Rıfat Elhadef ve Fatih Terim’in de olduğu ünlü isimler Paolo Vitelli ile sohbet etme imkanı buldu. Vitelli, “Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. Bize güvenen iş ortaklarımız ve müşterilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahibinden satılık lüks tekne

Magellano 66’nın da aralarında olduğu lüks tekneler, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtıldı.

 


Banyoya girdiler

Sahibinden satılık lüks tekne

1983 yılından beri dünyanın en gözde spa, banyo ve iç tasarım markalarını bünyesinde toplayan Gültaş Gallery, Nişantaşı’nda şube açtı. Markanın yeni şubesi Lemi Gülman ve Başar Sandallı’nın ortaklığıyla Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete girdi. Önceki gün yapılan açılış daveti aralarında Cavit Çağlar, Emina-Mustafa Sandal ve Koray Yavuzer’in de olduğu iş, sanat, moda dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra ünlü mimar ve tasarımcıları buluşturdu.

 

Bu mücevherler ‘Işıl’dıyor

Sahibinden satılık lüks tekne

Haberin Devamı

Milli Takım ve Beşiktaş’ın eski kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, tasarımcılığa el attı. Kendine özgü stili ve iddialı giyim tarzı ile dikkat çeken Reçber, moda yerine mücevher sektörü için tasarım yapmayı tercih etti ve Duru Diamond için özel bir koleksiyon hazırladı. Işıl Reçber by Duru Diamond adlı koleksiyon önceki gün Bağdat Caddesi’ndeki lüks emlak projesi Park Residences Cadde’de tanıtıldı. İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri altın üzerine pırlanta, elmas, yakut, zümrüt ve safir taşların kullanılarak yapılan mücevherleri incelerken, Park Residences Cadde’yi de gezip proje hakkında bilgi aldı. 


Venedik sanatı

Sahibinden satılık lüks tekne

Venedik’in yarım asırlık geçmişiyle dünyaca ünlü porselen markası Villari, sofra takımları, aydınlatma ve dekorasyon ürünlerinden oluşan yeni koleksiyonunu Altunizade’deki showroom’unda tanıttı. Villari’nin Türkiye Distribütörü Ayla Ağca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda Venedikli ustaların el işçiliği ile yaptığı ve her biri sanat eseri olan tasarımlar büyük beğeni gördü.

Haberin Devamı

Kişiye özel dikim günleri

Beymen, dünyaca ünlü terzileri Türkiye’de ağırlıyor. Dünyaca ünlü markaların uzman terzileri, 11 Mart’a kadar, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Mersin Beymen’lerde randevu ile hizmet verecek. “Özel Dikim Hizmeti”nde Beymen Collection’ın yanı sıra Isaia, Kiton, Corneliani, Ermenegildo Zegna, Canali ve Caruso gibi dünyaca ünlü erkek giyim markaları yer alacak.

Yazarın Tüm Yazıları