Nişantaşı Türkbükü’nde Etiler Yalıkavak’ta

İstanbul’un en popüler adreslerine ev sahipliği yapan Nişantaşı’nın yeme, içme ve eğlence markaları Bodrum’a taşınıyor. Nedim Binler’in işlettiği Sess’ten sonra Biber ve Hardal da Nişantaşı’ndan sonra Türkbükü’nde komşu olacak. Etiler’de bulunan Ulus 29, Fenix, Günaydın ve Nusr-et ise bu yaz Yalıkavak’taki Palmarina’da yan yana hizmet verecek.

Haberin Devamı

Ferit Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Holding bünyesindeki D.ream, Etiler’de hizmet veren Ulus 29, Fenix, Günaydın ve Nusr-et gibi markalarıyla bu yaz Yalıkavak’taki Palmarina’da olacak.

Nişantaşı Türkbükü’nde Etiler Yalıkavak’ta

“I Love Hardal” dediler

Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller’in sahibi olduğu, yeme-içme ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Mar Grup, Türkbükü’nün simgesi olan efsane mekan Ship A Hoy’u satın almıştı. Berk Çiller, Ship A Hoy’un bulunduğu mekanda, 3 yıl üst üste “En İyi Dünya Mutfağı” ödülünü kazanan Hardal’ın yeni şubesini açtı. Hardal, hafta sonu Mar Grup Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu’nun ev sahipliği yaptığı bir davetle hizmete girdi. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı davette 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı da kutlandı.

Haberin Devamı

Nişantaşı Türkbükü’nde Etiler Yalıkavak’ta

YAZA  MERHABA

Palmarina Bodrum, hafta sonu Palmarina Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ağar’ın ev sahipliğinde düzenlenen davetle yaz sezonuna merhaba dedi. The Dream Engine grubu, performansıyla açılışa renk kattı.

Nişantaşı Türkbükü’nde Etiler Yalıkavak’ta

Müzik kirliliğine
son verdi

Uzun yıllar Ship A Hoy’un işletmeciliğini yapan Cemal Yarar, Mavi Lounge Otel’in sahilinde Arnavutköy Balıkçısı’ndan sonra şimdi de Nişantaşı’ndaki Biber Bar’ı Türkbükü’ne taşıdı. Gürültü kirliliği olmaması için Ship A Hoy’un yerine açılan Hardal’la ortak müzik yayını yapmaya karar verdiklerini belirten Yarar, Türkbükü’nün eskiden olduğu gibi yeniden Bodrum’un popüler adresi olacağını söyledi.

Nişantaşı Türkbükü’nde Etiler Yalıkavak’ta

 

Yazarın Tüm Yazıları