Mutlu son

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın kızı Pelin Akın, Martaş Otomotiv’in genç yöneticisi Cem Baver Özalp’le evlendi. Düğüne iş, siyaset, cemiyet, medya ve sanat dünyasından 800 davetli katıldı.

Haberin Devamı

Geçen yaz Göcek’te aile arasında yapılan bir merasimle nişanlanan Pelin Akın ile Cem Baver Özalp, önceki akşam nikâh defterine imza attı.

Mutlu son

Raffles Hotel’de düzenlenen düğün törenine 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış, İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile eşi Maggie Moore, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve işadamı Ali Dürüst’ün de aralarında bulunduğu iş, siyaset, cemiyet, medya ve sanat hayatından yaklaşık 800 davetli katıldı.

Haberin Devamı

Mutlu son

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikâhta Pelin Akın’ın şahitliğini 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince’nin eşi Hilal Özince ve TAV Grubu CEO’su Sani Şener’in eşi Asuman Şener yaptı.

Mutlu son

Cem Baver Özalp’in şahitliğini ise cerrah Yaman Tokat, Gilan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Geylan ve Atlantis Management Group CEO’su Tümay Başaranlar üstlendi.

Mutlu son

 

 

Yazarın Tüm Yazıları