Medeniyetler buluşması

Kültürel çeşitliliği kültürel zenginlik haline getirmek amacıyla düzenlenen “Anadolu’dan Renkler: Medeniyetler Buluşması” adlı etkinlik, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir’in ev sahipliği yaptığı etkinlikte Ağaoğlu Halk Oyunları Ekibi, zeybekten halaya, çayda çıradan Roman gösterisine ve Artvin-Trabzon yörelerine kadar geniş bir yelpazede gösteri sergiledi.
Semah gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte sahneye çıkan Antakya Medeniyetler Korosu, seslendirdiği eserlerle davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Sortie’de balık kulübü

İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerini bünyesinde barındıran Eksen Grup’un ortakları Erol ve Varol Kaynar, Kuruçeşme’deki Sortie’nin içinde Fish Club adlı bir balıkçı açtı. Mutfağı şef Memik Kocuk’a emanet edilen mekânın öne çıkan lezzetleri; Gözü yaşlı Eleni, patlıcanlı Rum böreği, Çorutik salata ve Girit baklava. Dört kişilik rezervasyon yaptıran müşterilerine ücretsiz tekne servisi yapan Fish Club’dan sonra kendinizi Sortie eğlencesinin içinde bulacaksınız.

Kızıl Ordu İstanbul’da

Haberin Devamı

Rus Kızıl Ordu Korosu, IEG Live ve Sa Organizasyon işbirliği ve Rusya Büyükelçiliği’nin destekleriyle Türkiye’ye geliyor. Bu gün İstanbul Zorlu PSM’de, 15 Haziran’da ise Ankara Congresium’da konser verecek topluluğun repertuvarında 7’den 70’e herkesin diline pelesenk olan yerli ve yabancı birçok şarkı da var!


Ravouna 1906 Terrace

Kısa sürede Beyoğlu’nun en özel buluşma adresleri arasına giren, Ravouna 1906’nın en üst katındaki Ravouna 1906 Terrace da yaza merhaba davetiyle açıldı. İstiklal Caddesi’nde bulunan ve tarihi dokusuyla dikkat çeken Ravouna 1906’yı İstanbul’a yeniden kazandıran Turfanda Ailesi’nin ev sahipliği yaptığı açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Eğlence terasa çıktı

Swissotel The Bosphorus İstanbul’un 16’ncı katında yer alan Gaja Roof Restoran ve Gaja Sky Bar, “yaza merhaba” davetiyle sezonu açtı. Otelin genel müdürü Gerhard Struger’in ev sahipliği yaptığı geceye iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Dünyaca ünlü tasarımcı Khuan Chew’in imzasını taşıyan Cafe Swiss’in yenilenen yüzünün yanı sıra lüks konaklama imkanı sunan “Loft Odalar”ın tanıtıldığı davette, şef Philippe Bischoff’un hazırladığı lezzetler ikram edildi. Boğaz manzarası eşliğinde DJ müzikleriyle devam eden eğlence, geç saatlere kadar sürdü.

Yazarın Tüm Yazıları