Kızılhaç Balosu’nda hüzün var

Avrupa’nın en önemli yardım etkinliği olarak kabul edilen 68. Kızılhaç Balosu, cumartesi akşamı Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda, Monako Prensi II. Albert ve eşi Prenses Charlene’in ev sahipliğinde düzenlendi.

Haberin Devamı

Monte-Carlo La Societe des Bains de Mer’in organize ettiği baloda bu yıl hüzün vardı. Organizasyon, Nice’te yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler onuruna bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Yemek sonrası da konuklar geçmiş yılların aksine dansa kalkmadı, Lana del Rey’in şarkılarına oturdukları yerden eşlik etti.
Baloda, Monte Carlo SBM’in Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren tarafından ağırlanan 12 Türk misafir de yer aldı. Üç gün boyunca Monte Carlo Bay Otel’de konaklayan, aralarında Feryal Gülman, Nedret Taciroğlu, Nur Sarıkaya, Miran Bacgeroğlu, Doğu Güvensoy ve Aynur Özerdem’in de bulunduğu misafirler, balodan önce Blue Gin Bar’da otelin genel müdürü Frederic Darnet tarafından onurlarına verilen kokteyle katıldı.

 

Haberin Devamı

68. Kızılhaç Balosu, Monte Carlo’da yapıldı. Ancak iki hafta önce Nice’te yaşanan terör saldırısından dolayı balo bu kez gösterişten uzaktı.

 

Baloda toplanan bağışlar, Monako Prensi II. Albert önderliğinde, Monako Kızılhaç yönetimi tarafından dünyadaki terör mağdurları ve ailelerine yardım için kullanılacak.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları