Kaptan America ile iyi uçuşlar

Geçen hafta sonu Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçağa yetişmek için koştururken, Marvel kahramanlarından Kaptan Amerika, Thor, Iron Man ve Black Widow kostümleriyle gezen birilerini gördüm.

Haberin Devamı

Sonradan kahramanların, Pegasus Hava Yolları’nın yeni reklam yüzleri olduğunu öğrendim. Daha önce uçuş güvenlik filminde çocukları oynatan Pegasus Hava Yolları’nın sahibi Ali Sabancı, yeni reklam filminde Kaptan Amerika, Thor, Iron Man ve Black Widow’a rol veriyor. Flim, “Şimdi lütfen kemerlerinizi bağlayın ve bambaşka bir uçuşa hazırlanın” diye bitiyor.

Uçuşta uyulması gereken güvenlik bilgilerini eğlenceli hale getiren Pegasus Hava Yolları’nın ‘süper kahramanlar’la çektiği reklam filminin tanıtımı, bugün İstinyepark Cinemaximum Sinemaları’nda yapılacak.

“Saklı” eserler
Uzun yıllardır iletişim alanında edindiği tecrübeyi farklı bir alana taşıyan Banu Birkan, kurucusu olduğu Overthose Sanat Yatırım Danışmanlığı’nda, Alan İstanbul ile birlikte “Saklı” (Hidden) adlı bir sergi açtı. Dokuz farklı sanatçının çağdaş heykellerinin yer aldığı sergiye sanatçı Haluk Atalayman performansıyla renk kattı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturan sergi, yaz boyunca Nişantaşı Overthose’da sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Baş başa yemek
Süzer Ailesi’nin küçük oğlu Selhan Süzer, önceki gece Asmalımescit’te bir kadın arkadaşıyla görüntülendi. Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, koyu bir sohbete daldı. Mekandan birlikte ayrılan çift, soruları yanıtsız bıraktı. Behlül AYDIN

Kadınlar yaşasın diye sahnedeler
Ceylan Ertem, “Kadın Cinayetlerini Durduracağız!” platformuna destek olmak için organize ettiği “Kadınlar Yaşasın Diye” konserinde müzisyen dostlarıyla birlikte aynı sahneyi paylaşacak. 10 Haziran Çarşamba akşamı Kadıköy Sahne’de gerçekleşecek olan konserde Ertem’in sahnesine Dilara Sakpınar, Elif Çağlar ve Yasemin Mori konuk olacak.

Canımın “canı”
Fatih Terim’in erken doğan torunu Yaman, önceki gün 1 yaşına bastı. Merve Terim Çetin, oğlunun doğum günü partisini ailesi ve yakın dostlarıyla kutladı. Partiye eşi Volkan Bahçekapılı ile birlikte katılan Buse Terim, yeğeniyle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Terim, fotoğrafın altına “Canımın ‘canı’” notunu düştü.

Sinirlendi
Elif Dürüst’ten boşandıktan sonra aradığı aşkı bulamayan Mehmet Germiyanlıgil, önceki akşam Asmalımescit’teki Soho adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Mekandan yanında bir kadınla ayrılan işadamı, fotoğraflarının çekildiğinin farkına edince çok sinirlendi.
Behlül AYDIN

Haberin Devamı

Tek başına alışveriş
Esin Maraşlıoğlu, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Spor kıyafetleri ve makyajsız haliyle dikkat çeken Maraşlıoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlu Leon ve kendisi için uzun saatler alışveriş yaptı.

ÇABA Derneği’ne destek oldular
Girne’de hizmet veren The Savoy Ottoman Palace, 10’uncu yılına kutlayan Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) düzenlediği davetin sponsorları arasında yer aldı. Savoy Hotel’in ve aynı zamanda Batı Afrika Milli Piyango’nun sahibi olan Halit Karabaşoğlu, geceye Gülhan Karabaşoğlu ile birlikte katıldı. Megastar Tarkan’ın çocuklar için hiçbir ücret almadan konser verdiği gecede Karabaşoğlu çifti de derneğe bağış da bulundu.

Haberin Devamı

Korkuseverlere kaynak kitap
Tuğrul Sezer, korku türünü sevenler ve sinema meraklıları için “Korku Sineması Ansiklopedisi” adlı kaynak bir kitap hazırladı. Cinius Yayınları’ndan çıkan kitap, 60’lı yıllardan günümüze korku sinemasını bütün detaylarıyla ele alıyor. 627 sayfadan oluşan kitabın fiyatı ise 165 TL.


Yazarın Tüm Yazıları