İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Ankara’da gerçekleşen terör saldırılarına geçtiğimiz hafta sonu bir yenisi daha eklendi. Kızılay semtindeki patlama tüm Türkiye’yi yasa boğarken, acı haberi alan iş dünyasının patronları sosyal medyadan terörü lanetledi.

Haberin Devamı

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

İş ve sanat dünyasının duyarlı isimleri önceki gün akşam saatlerinde Ankara Kızılay’da bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediler. 37 kişinin öldüğü ve 125 kişinin yaralandığı saldırı sonrasında iş dünyasının patronları, sosyal medya hesaplarından duygularını dile getirdiler. Demet Sabancı Çetindoğan, Cihan Kamer, Esra Oflaz Güvenkaya, Eran Tapan’ınn da aralarında olduğu isimler saldırılara tepki gösterdiler.

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Eran Tapan: “İnadına Türkiye, inadına mücadele, yılmak yok. Bugün birlik beraberlik ve devletin arkasında durma günüdür. Yarın ise memnun olmadığımız siyaseti birlikte değiştirme günüdür. Türk milletinin tekrar başı sağ olsun, acımız sonsuzdur.”

Haberin Devamı

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Cihan Kamer, sosyal medyada İstiklal Marşı’mızdan bir kıta paylaştı.

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Ayfer Toprak: “Yazıklar olsun. Yeter artık.”

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Esra Ofaz Güvenkaya: “İnanç korkudan büyüktür Ankara.” 

 

Türk sanatı NY’da 

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Emre-Maide Kurttepeli çifti, ortakları Aslı Soyak ve Melih Doğan ile birlikte 2011’de New York’ta C24 adlı bir sanat galerisi açmıştı. Chelsea’de hizmete giren ve kısa sürede birçok sergiye ev sahipliği yapan NY’ın ilk Türk galerisi C24’te bugünlerde bir Türk sanatçısının eserleri sergileniyor. Emre-Maide Kurttepeli çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışta İrfan Önürmen’in Sarkaç / Pendulum ismini taşıyan üçüncü solo sergisinde yer alan eserler sanatseverlerle buluştu. Her zaman sanat ve sanatçının yanında olduklarını söyleyen C24 Gallery’nin ortaklarından Maide Kurttepeli, İrfan Önürmen’in “Sarkaç / Pendulum” sergisinin 26 Nisan’a kadar açık olacağını belirtti.

Haberin Devamı


Sanat ve lezzet Pera’da buluştu

İş dünyası teröre lanet yağdırdı

Ünlü seramik sanatçısı ve heykeltıraş Cahide Erel, Perispri adlı markası ile yeme, içme ve eğlence sektörüne girdi. Balat’taki Perispri Fener’den sonra geçtiğimiz hafta sonu da Beyoğlu Kumbaracıbaşı’nda Perispri Lezzet Hane’yi açan Erel, Pera’da yaşamış Bizans, Ceneviz, Türk, Ermeni ve Rum kültürlerinin yemek alışkanlıklarından esinlenerek hazırlanan menüsünü tanıttı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı açılışta Cahide Erel’in UNESCO tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Paris’te açtığı sergi de Türkiye’yi temsil etmesi de kutlandı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları