İlk poz

Tarkan’ın sevgilisi Pınar Dilek’in ünlü sanatçının fanı olduğu ve Almanya’daki konserleri sırasında tanıştıklarını fotoğraflarıyla ilk kez Kelebek ortaya çıkarmıştı. Tarkan’ın “eşim olacak” dediği Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı da yine ilk kez Kelebek’te.

Haberin Devamı

Tarkan 2015’in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atmıştı. Kıbrıs’taki Elexus Hotel’de yılbaşı konserinin ardından yeni yılın ilk günü odasında buluştuğum Tarkan, evleneceği kişinin Pınar Dilek olduğunu doğrulamış sonrasında da ikilinin ilk fotoğrafları Kelebek’te yayınlanmıştı. 
Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan’ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı önceki gün elime geçti. Öğrendiğim kadarıyla Tarkan’ın 2008’de bir Almanya konseri sonrası kuliste verdiği bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.

TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU

Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi. 

Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört
etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi. 

Tarkan’ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan’ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.

Tarkan, “eşim olacak” dediği Pınar Dilek hakkında çıkan haberlere isyan ederek, herkesin özel yaşamına daha saygılı, daha duyarlı olmalarını rica etti.

Haberin Devamı

Uluslararası özel güvenlik ve yakın koruma uzmanı Levent Ağaoğlu, Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü yıldızlara da hizmet veriyor.

Sağlıklı alışveriş

Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, 8 ülkede gümrüksüz alışveriş hizmeti veren ATÜ Duty Free ile ortak bir projeye imza attı. Ocak ayı boyunca rahim ağzı kanseri ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Atatürk Havalimanı’ndaki ATÜ Duty Free Mağazaları’nda, Türk Kanser Derneği’nin broşürleri dağıtılacak. 

Dünyanın en büyük gemisi

Şu ana kadar dünyada yapılan en büyük gemi unvanına sahip Harmony of the Seas denizlerle buluşmak için gün sayıyor. Royal Caribbean’a ait olan ve şu an dünyanın en büyük ve lüks yolcu gemisi olan Harmony of the Seas, 29 Mayıs günü törenle denize inecek. İngiltere’deki Southampton’da gerçekleşecek olan törene dünya jet sosyetesinin yanı sıra Türkiye’den de ünlü isimler katılacak.

Tadım menüsü

Haberin Devamı

Barış Tansever’in sahibi olduğu Sunset, kuruluşunun 21’inci yılında Sunsetter adlı bir dergi çıkarttı. Üç ayda bir yayınlanan ve abonelerine ücretsiz olarak dağıtılan Sunsetter’ın kış sayısında gastronomi haberlerine yer verildi. Tansever, Yaratıcı Mutfak Direktörü Şef Fabrice Canelle ve Executive Şef Hiroki Takemura’nın yeni yıla özel olarak hazırladıkları tadım menüsü ile 2016’yı yeniliklerle karşıladıklarını söyledi.

Özel şişeler

Mudo ve Coca Cola markası özel bir işbirliğine imza attı. Mudo için Maid in Love x Mudo FTS64 adlı bir koleksiyon hazırlayan Hande Çokrak, bu işbirliği kapsamında Coca-Cola Light şişelerine özel tasarımlar yaptı. Leopar ve kamuflaj desenlerinin hakim olduğu şişelere; Mudo mağazalarından Mudo FTS64 X Maid in Love ürünü satın alanlar sahip olabilecek.

Haberin Devamı

Vizyon için gün sayıyor

Hulusi Orkun Eser’in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği “Senarist” filmi vizyon için gün sayıyor. M. Asım Tuncay Aynur, Mustafa Uzunyılmaz, Dilara Büyükbayraktar, Murat Parasayar ve Ebru Sarıtaş’ın rol aldığı film, 26 Şubat’ta vizyona girecek. Yapım, Adem adlı siyasi bir yazarın öyküsünü anlatıyor.

Flamenko şov

Flamenko’nun yıldızı dünyaca ünlü İspanyol Sara Baras, Türkiye’ye geliyor. Dünyanın en iyi 50 kadın dansçısı arasında yer alan Baras, IEG Live ve Piu Entertainment işbirliğiyle 7 Mayıs’ta İstanbul’da Zorlu PSM’de sahne alacak. Baras’ın merakla beklenen flamenko şovunun biletleri, Biletix’te satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Sanat dolu tatil

Akbank Sanat, yarıyıl tatili boyunca çocuklar için birbirinden eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmasına ev sahipliği yapıyor. Yaratıcı dramadan oyuncak heykele, linol baskıdan mozaiğe konusunda uzman eğitmenler eşliğinde hafta içi ve gündüz saatleri seçenekleriyle gerçekleştirilecek atölyeler ile çocuklar eğlenirken, aynı zamanda da öğrenme fırsatı bulacak. 

 

Yazarın Tüm Yazıları