Genç tasarımcılar

Vakko Esmod Moda Akademisi ve Kimtex’in ortaklaşa düzenlendikleri “Tasarım Yarışması”nın finali yapıldı. Vakko Zorlu’da gerçekleşen finalde dereceye girenler ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Genç tasarımcılar

Yaratıcı ve başarılı genç moda tasarımcılarını sektöre kazandırmayı hedefleyen Vakko Esmod & Kimtex Tasarım Yarışması’nın finali Vakko Zorlu’da gerçekleşti. 

Vakko Esmod Tasarım Okulu öğrencilerinin, yarışmada Kimtex firmasının kumaşlarını kullanarak yaptıkları özel tasarımlar jüri tarafından değerlendirildi.
Vakko Esmod Moda Akademisi Kurucusu Nadine Massoud Bernheim, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Şeref Fayat, TGSD üyesi Kimtex CEO’su Tanzer Gözek, ünlü moda tasarımcıları Atıl Kutoğlu ve Dilek Hanif’ten oluşan jüri, değerlendirme sonucu dereceye giren isimleri belirledi.
Birinci seçilen Sıla Varol, Paris’te her yıl düzenlenen Premiere Vision Fuarı’na katılmaya hak kazandı. İkinci Florentina Climinte, üçüncü Pelin Gündoğan ve dördüncü Simge Nizam’ın başarılarıysa para ödülüyle kutlandı.

 

Haberin Devamı


Davetin geliri özel eğitim merkezine

Genç tasarımcılar

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, 21 Mart’ta Raffles Otel’de yardım yemeği düzenleyecek. Monik İpekel’in başkanlığını yaptığı dernek, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılacağı öğle yemeği davetiyle özel eğitim merkezinin inşası için gerekli olan bütçeye katkı sağlayacak. Derneğin Haypader Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi projesinin temel atma törenini ise 24 Mart’ta yapılacak.

 

Kuveyt’te ilk mağaza

Genç tasarımcılar

Twist, Kuveyt’te ilk mağazasını açtı. Ayaydın & Miroglio Grubu’na ait olan markanının mağazası Kuveyt Avenue Mall’da hizmete girdi. İpekyol–Machka-Twist Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın’ın ev sahipliği yaptığı açılışa Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi Salih Murat Tamer ve eşi Anna Tamer, Avenue Mall Ceo’su Waleed Kh Alsharian gibi birçok seçkin konuk katıldı.

 

Haberin Devamı

En iyiler seçildi


4’üncü ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni, önceki gece Zorlu PSM’de düzenlendi. Törende; yönetim firmaları, proje uygulamaları, toplantı oteller ve etkinlikler olmak üzere 33 ayrı dalda ödül verildi. Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği törene iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

 

Yazarın Tüm Yazıları