Evlendiler

Selim-Binnur Gazioğlu çiftinin kızları Begüm Gazioğlu ile merhum Sabri Ballı ve Meram Şayakçı çiftinin oğulları Ömer Ballı evlendi.

Haberin Devamı

Selim-Binnur Gazioğlu çiftinin kızları Begüm Gazioğlu ile merhum Sabri Ballı ve Meram Şayakçı çiftinin oğulları Ömer Ballı evlendi. Raffles İstanbul’da yapılan düğüne, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Törende çiftin nikâh şahitliklerini Kerim Gazioğlu, Demir Ballı ve Ayşe–Selçuk Yorgancıoğlu yaptı. Begüm Gazioğlu, Elie Saab marka gelinlik, Ömer Ballı da Milimetric damatlık tercih etti. Törende konuklar, Barbaros’un müzikleri ve Emre Kurtişler’in DJ performansıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Çift, balayını St. Barths’ta geçirecek.

Evlendiler

İndirimli alışveriş

Ahu Orakçıoğlu ve Deniz Luise Işın’ın ortağı olduğu AD Mobilya, el işçiliğiyle üretilmiş 2016 Kış koleksiyonunu tanıttı. Yüzde 50 indirim ile satışa sunulan mobilya ürünlerinin ilgi gördüğü tanıtımda, yılbaşı kutlamasına da yapıldı.

Bond gecesi

Haberin Devamı

Sunset’in sahibi Barış Tansever ve ekibi, James Bond’un yeni serisi ‘Spectre’ konseptli bir eğlenceye imza attı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin, smokin ve gece elbiseleriyle katıldığı davette, Sunset Grill&Bar mutfak direktörü Fransız şef Fabrice Canelle’in hazırladığı yemekler vardı. Davet, DJ Can Hatipoğlu’nun müzikleriyle renklendi. 

Özel randevulu çanta günleri

Portakal Sanat ve Kültür Evi, geçtiğimiz haftalarda “İkinci El Çanta Müzayedesi” düzenlemiş ve dünyaca ünlü markaların çantaları açık artırma ile yeni sahiplerinin olmuştu. Şimdi de tasarımcı Sedef Çalarkan, her ay ‘Çanta Günü’ düzenlemeye başlamış. Aksesuvar markası “BoulevardOsman” için her ay, Shangri-La Bosphorus Otel’deki Bosphorus Suit’de Çanta Günü düzenleyen Çalarkan, günde 10 kişiyle sınırlanan ve randevuyla yapılan alışverişte kişiye özel hizmet veriyormuş. 9 Aralık’taki etkinlikte “Kaşıkçı Elması” ve “Abdülmecid Mecidiye Madalyonlu” çantalar sahiplerini bulacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları