Elçiye zeval olmaz

İstanbul’daki dört yıllık görev süresi dolan İngiliz Başkonsolosu Leigh Turner, Summer Garden Party ile Türkiye’ye veda etti. İstanbul’da görevli olan birçok ülke konsoloslarının hazır bulunduğu etkinliğe, Amerika Başkonsolosu Charles Hunter, eşi Ramadan Çaysever’le katıldı.

Haberin Devamı

Elçiye zeval olmaz

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın (BCCT) geleneksel olarak düzenlediği “Summer Garden Party” bu yıl bir veda partisine de ev sahipliği yaptı. Birleşik Krallık Başkonsolosu ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) Türkiye, Orta Asya ve Güney Kafkasya Genel Direktörü Leigh Turner’ın, İstanbul’daki görevini tamamlaması nedeniyle, partide bir veda seremonisi düzenlendi. Birleşik Krallık Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen davete, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore başta olmak üzere, Fransa, ABD, Hollanda İstanbul başkonsolosları ile başkonsolosluk temsilcileri, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Elçiye zeval olmaz
Chris-Gülten Gaunt  -   Gözde Eren   -  Leigh Turner

Haberin Devamı

Veda konuşması

Leigh Turner, veda konuşmasında “Türkiye önemli ve güçlü bir ülke. Gelişmiş ekonomiye sahip demokrat ülkelerin oluşturduğu ailenin içinde de parlak bir geleceği olacağını hep birlikte umut ediyoruz” dedi.

Elçiye zeval olmaz

Geçen yıl Türk müzisyen Ramadan Çaysever ile evlenen Amerika İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter eşiyle objektife poz verdi.

 

Terasta günbatımı

Elçiye zeval olmaz

Alaçatı’daki La Capria Suit Otel’in sahibi Mete Nisari, balıkçılarıyla ünlü Arnavutköy’de aldığı tarihi binada Alexandra Cocktail Bar’ı açmıştı. Nisari, İtalyan eşinin adını verdiği Alexandra’yı yaz başında terasa taşıdı. Boğaz manzarası eşliğinde günbatımını izleyebileceğiniz Alexandra Roof Top’ta yurtiçi ve yurtdışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Osman Fethi Baycan’nın kokteyllerini denemelisiniz.

 

Haberin Devamı

Oyun çocuğu

Elçiye zeval olmaz

Sanat ve podyum dünyasından ünlü isimlerle yaşadığı aşklar nedeniyle adının başına playboy eklenen Murat Cevahir, Bodrum’da görüntülendi. Türkbükü’ndeki Kuum Beach’te sevgilisi Gizem Arabacıoğlu’nu jet-ski ile gezdiren Cevahir, Murat Erdoğan ve Soner Çebi’nin de aralarında olduğu arkadaşlarına su sporlarındaki hünerlerini sergiledi. Su kayağı yaparken tek ayağı üzerinde poz vermeye çalışan Cevahir’in gösterisi dengesini kaybederek denize düşmesiyle sona erdi.

Elçiye zeval olmaz


Ukraynalı
milyardere Gölköy tıraşı

Elçiye zeval olmaz


Ukrayna’nın en zengin işadamlarından, aynı zamanda Metalist Kharkiv futbol takımının sahibi Aleksander Yaroslavsky’nin Kaiser adlı yatı Bodrum’a demir attı. Yatta Yaroslavsky değil oğlunun olduğu öğrenildi. Genç milyarder, önceki gün yatına gelen bir berbere tıraş oldu. Normalde 20 lira olan tıraş bedeline bu hizmet karşılığında ödenen ücretse merak yarattı. (Cenker TEZEL)


Muui çalıyor

Haberin Devamı

Elçiye zeval olmaz


Dünyaca ünlü DJ Muui, yarın Alaçatı’da çalacak. Geçen yıl çıkardığı “Escape The Remedies” albümü Deep House listelerine 1 numaradan giriş yapan başarılı DJ, müzikseverlerle 3500 kişi kapasiteli Sound Club’ta buluşacak.

Trump’ta Buz Devri başlıyor

Elçiye zeval olmaz

15 Temmuz’da vizyona giren “Buz Devri Büyük Çarpışma”nın (Ice Age 5 ) sahne şovu Türkiye’de ilk defa 23-24 Temmuz’da Trump Alışveriş Merkezi’nde sahnelenecek. Filmin kahramanları çocuk katında kurulacak sahnede şarkılar söyleyecek. Etkinliğe tüm çocuklar ücretsiz katılacak.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları