Beşiktaş’a Koç şıklığı

Koyu Beşiktaşlı Rahmi M. Koç, kısa süre önce Türkiye’ye getirdiği lüks giyim markası Brooks Brothers ile takımının resmi giyim sponsoru oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kongre Üyesi Rahmi M. Koç, takımını Brooks Brothers şıklığıyla buluşturdu. Koç, lüks giyim markasıyla Beşiktaş’ın resmi giyim sponsoru oldu. İşbirliği, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Rahmi M. Koç ve RMK Classic CEO’su Füsun Kuran’ın katıldığı bir toplantıyla duyuruldu. Toplantıdaki konuşmasında sponsorluk anlaşması için mutluluk duyduğunu belirten Rahmi M. Koç, Beko markasıyla da Beşiktaş’ı desteklediklerini söyledi.

Beşiktaş’a Koç şıklığı

Fotoğraf sanatına büyük destek

Doğuş Grubu, dünyaca ünlü fotoğraf makinesi üreticisi Leica’yı, Bomontiada’da açtığı yerleşkeyle İstanbul’a taşıdı. Açılış töreninde konuşan Leica Camera AG CEO’su Oliver Kaltner, “İstanbul, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden. Leica mirasını bu şehre getirerek markamızın geleceğinde yeni bir sayfa açacağımız için büyük heyecan duyuyoruz. Doğuş Grubu ile İstanbul’daki ilk Leica mağazasını ve Leica galerisini açmamızın temelini oluşturan güçlü ortaklığımız, küresel büyüme stratejimizi de destekleyecek” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’a Koç şıklığı

Çağdaş Hikayeler

42 Maslak Art! Space Gallery’nin “Çağdaş Hikayeler” sergisi için düzenlediği açılış daveti, sanatseverleri buluşturdu. Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisindeki eserlerin yer aldığı galerideki açılışa Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, Çağla Cabaoğlu ve 42 Maslak Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman ev sahipliği yaptı. Sergi, 16 Kasım’a kadar görülebilir.

Beşiktaş’a Koç şıklığı

Yazarın Tüm Yazıları