Aşk ve Barış “Çocuklara İyi Gelecek”

İş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri Koruncuk Vakfı’nın “Çocuklara iyi Gelecek” adlı projesi için graffiti sanatçısı Leo Lunatic ile hayallerini duvara yansıttı.

Haberin Devamı

Çocuklara iyi bir gelecek için önem taşıyan sevgi, barış, çevre, sanat, sağlık, adalet, aile, oyun, yaratıcılık, doğa, özgürlük, iletişim, spor ve girişimcilik gibi kavramlar resmedildi. Koruncuk Vakfı’nın “Çocuklara İyi Gelecek” adlı projesi, Kiehl’s işbirliğiyle hayata geçti.
Murat Özyeğin, Tansa Mermerci, Halit Ergenç, Melisa Sözen, Mehmet Okur, Aliye Simavi’nin de aralarında olduğu iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinin çocukların geleceği için kurduğu ve Leo Lunatic’in renkli çizimleriyle hayat bulan hayalleri, önceki gün Elgiz Sanat Müzesi’nde sergilendi.
Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri ile Elgiz Müzesi’nin ortakları Can–Sevda ve Ayda Elgiz’in ev sahipliği yaptığı sergi, sanatseverleri buluşturdu.
“Çocuklara iyi Gelecek” adlı projede eserleriyle yer alan Engin Öztürk, Serkan Altunorak, Emek Saran, Banu Çarmıklı, Suzan Toplusoy, Levent Erden, Pırıl Güleşçi Arıkonmaz ve Prof. Dr. Sedefhan Oğuz’un katıldığı sergiye, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de büyük ilgi gösterdi.

 

Haberin Devamı

Berrin Yoleri, Leo Lunatic’in ilk solo sergisi “Çocuklara İyi Gelecek” projesini, ülke genelindeki çocuklara iyi geleceğini düşündükleri konulara dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

KÜBA ESİNTİSİ

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Pera Palace Hotel Jumeirah önceki gün gerçekleşen Orient Terrace’ın açılışıyla Beyoğlu’nda Küba rüzgarları estirdi.

Pera Palace Hotel Jumeirah Genel Müdürü Pınar Kartal Timer’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta, 1936 yılında otelde konaklayan ünlü Amerikalı dansçı ve şarkıcı Josephine Baker’ın Küba günleri canlandırıldı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı açılış Kargalar Kafeste grubunun Küba ritimleriyle süslediği performans ve dans gösterisiyle renklendi.

Havuz ve teras sezonu

Yazın gelmesiyle birlikte İstanbul’da havuz ve teras sezonu da açıldı.

 

Yaza merhaba

Haberin Devamı

Park Hyatt İstanbul, Maçka Palas’ın havuz ve terası da önceki gün gerçekleşen yaza merhaba partisiyle hizmete girdi. Genel Müdür Gözde Eren’in ev sahipliği yaptığı açılışa, İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner, İsviçre’nin İstanbul Konsolosu Monica Schmutz Kırgöz, Elif Edes-Okan Tapan, Arzu Kunt, Arzu Özal da katıldı.

 

İlk yaz düğünü

Türkiye’nin ünlü gurmelerinden turizmci Reha Arar’ın ressam olan yeğeni Deniz Uluğ, Londra’da finans uzmanlığı yapan Burç Kozikoğlu ile Kuruçeşme’deki Les Ottoman’s Hotel’de gerçekleşen düğün töreniyle evlendi. 1 Haziran’da evet diyen Deniz Uluğ ile Burç Kozikoğlu’nun nikahını Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü kıyarken, yeni evliler balayı için Bali’ye uçtu.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları