1930’dan 2016’ya

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri yeni yıla erken girdi. Vodafone, 2016’ya 2 gün kala düzenlediği erken yeni yıl kutlaması ile yılbaşı eğlencesi yaşattı.

Haberin Devamı

“Eskiyi getir 4.5G’yi götür” kampanyası ile Türkiye’yi 4.5G’ye şimdiden hazırlayacak bir dönüşüm hareketi başlatan Vodafone Türkiye ve dünyanın en büyük cihaz üreticilerinden biri olan Huawei, yeni yılı birlikte düzenledikleri özel yılbaşı partisiyle karşıladılar.

Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen “Geçmişten Bugüne” konseptli partiye aralarında Meltem Cumbul, Mustafa Ceceli, Soner Sarıkabadayı, Feryal Gülman, Ayşe Kucuroğlu, Arzu Kaprol ve Deniz Berdan’ın olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı
“Geçmişten bugüne” konseptli partide Yeni Sahne’de Atiye günümüz popüler şarkılarıyla davetlileri coştururken, Retro Sahne’de de Jazz Manouche Grubu Flapper Swing 1930’lara götürerek nostaljik bir hava estirdi.
1930’ların şapka, gözlük, vs gibi aksesuvarları ile objektiflere poz verip zamanda yolculuk yapan davetliler, DJ Murat Tokuz’un müzik perfomansıyla dans edip yeni yılı erkenden kutlayarak doyasıya eğlendiler.

 

Haberin Devamı

İyi yemek iyi müzik


Alaçatı’dan sonra geçtiğimiz yıl Teşvikiye’deki Maçka Residence’ta hizmete giren Alancha, ocak ayında İngiltere’nin yanı sıra Türkiye’de çıkacak olan Walpaper Dergisi’nde En İyi Restaurant kategorisinde aday gösterildi. Kemal Demirasal’ın imza attığı lezzetli yemekleri ile adından söz ettiren Alancha’da yılbaşı gecesi FG ve Lounge FM’in sahibi olan DJ BeeGee lakaplı Birol Giray performans sergileyecek. Hâlâ program yapmadıysanız “İyi yemek ve iyi müzik” için yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederim.


Aşk-ı Osmani


Osmanlı Sanat Tarihçisi Prof. Dr. Nurhan Atasoy ve Sanat Tarihçisi-Yazar Prof. Dr. Gül İrepoğlu, Bernardo için hazırladıkları koleksiyon ile geçmişin sanatsal izlerini günümüz sofralarına taşıdılar. Bernardo Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sözen, geleneksel Osmanlı motiflerinden esinlenerek hazırlanan “Aşk-ı Osmani” koleksiyonu ile evlerde saray zevkini yaşanacağını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları