Demirspor'da ayarlarla oynandı

Erdal Fernergiz yazdı...

Haberin Devamı

Kendi saha ve seyircisi önünde bu sezon ilk yenilgisini Samsun’dan alan Adana Demirspor’un mağlubiyetindeki en büyük etken ‘Yeneriz’ havası ve Teknik Direktör Kluivert’in yanlış kadro seçimi ile maça çıkması oldu.

YANLIŞ KADRO

Mavi Şimşekler sezon başından beri muhteşem taraftarı ve kadrosu ile ortaya göze hoş ve heyecan verici bir oyun ortaya koyarak taraflı tarafsız tüm sporseverlerce alkış aldı.

Bunda da kadro istikrarı önemli bir rol oynadı. Ancak gel gör ki ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren deplasmanlarda gol dahi atamamış Samsun karşısına değişik bir 11’le sahaya çıktı Hollandalı hoca.

Demirsporda ayarlarla oynandı

Haberin Devamı

Defansın bel kemiği Gravillon, Balotelli sakatlığı, Rodrigues cezası nedeniyle yoktu tamam anladık. Sezonun başarılı isimlerinden milli takıma da seçilen kaleci Ertaç, takımın usta isimlerinden Nani niye yedekti. Bu maçlarda dahi kadroda yer alamayacak bir futbolcu mu Nani.

Son zamanlarda kadroda yer bulan İsmail, Tayfun niye yoktu diye sormak lazım Kluivert’e.

Samsun karşısında takımın starlarından Belhanda, Yusuf’lar, Emre Akbaba, N’diaye, Niang da kendi performanslarından çok uzak, eski günlerini aratır bir oyun oynadılar. Maçın başından sonuna kadar sürekli top kayıpları yaşandı. Semih’in çabaları da puan almaya yetmedi. 

DERS OLSUN

Maç sonu üzgün olduğunu söylüyor Hollandalı hoca. Tabi ki üzücü bir sonuç. Bu takım evinde kimlere yenilmedi de geldi Samsun’a yenildi.

Neyse olan oldu bu kayıp ders olsun ve takım eski ayarlarına geri dönsün.

Demirsporda ayarlarla oynandı

Başta Patrick Kluivert olmak üzere herkes kendi performansını ortaya koyarak hedeften ve üst sıralardan kopmamak lazım.

Bu hafta Cuma günü deplasmanda oynanacak Galatasaray karşısında Samsun maçında yaşanan hataların tekrar edilmemesi için çok çalışmak gerekiyor.  

Haberin Devamı

Galatasaray maçında gerçek Mavi Şimşeklerin bu yenilgiyi alacakları puan veya puanlarla  affettireceklerine inanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları