Sonbahar biraz zorlu geçecek

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Ankara’ya göre çıkarılan harita önümüzdeki üç aylık süreçte yeraltı, vergiler, borçlar ve cinsellik gibi alanların gündemde olacağına işaret ediyor. Bu süreçte borsayla ilgili temkinli olmakta fayda var. Ayrıca bu sonbahar kadınlarla ilgili güzel haberler alacağız.

Haberin Devamı

Bu hafta Güneş, öncü burçlardan biri olan Terazi burcuna geçecek. Güneş’in 1 senelik süreç içinde öncü burçlara geçiş yaptığı ana özel çıkarılan haritalar, 3’er aylık periyotta, yaşanılan ülkede ne gibi gelişmelerin olabileceği hakkında bir fikir edinmemizi sağlar. Bu haritalara ingress (giriş) haritaları denir. Bu seferki haritamızın adı da Terazi giriş haritası.

Güneş’in Terazi burcuna geçtiği Ankara’ya göre çıkarılan haritada (23 Eylül 9.50) gökyüzünde Akrep burcunun yükseldiğini görüyoruz. Bu önümüzdeki 3 aylık süreçte ana temasını Akrep burcunun temsil ettiği konular ülke gündeminde ön planda olacak demektir. Dünya astrolojisine göre Akrep burcu krizler, ölümler, yeraltıyla ilgili her türlü konu, derin araştırmalar, petrol, hammadde, maden ocakları, depremler ve borçlar, vergiler, cinsellikle ilgili konularla ilişkilidir. Çok huzur dolu bir 3 ay beklemiyor bizi sonbaharda.

Haberin Devamı

Sonbahar biraz zorlu geçecek

Önümüzdeki süreçte bilimsel konulara daha fazla yatırım yapılabilir.

Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars ise haritada zorlanmaları ve kayıpları temsil eden 12’nci evde ve Terazi burcunda.  Ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, hukuki konulardan yana zorlanılabilecek bir süreç. 12’nci ev sağlıkla ilgili alanlardan biridir. Bu sonbahar sağlık konusunda da zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Bunu hemen salgın hastalıklar gibi düşünmeyin. İlaçlar, ilaçların fiyatlanması, sağlık çalışanlarının çalışma şartları gibi konular da gündeme gelebilir. Sağlık çalışanlarının talepleri olabilir ama 12’nci evdeki Mars sebebiyle bu talepler yeteri kadar karşılanmayabilir. Burada yerleşen Mars; arka planda çok duyamayacağımız anlaşmaların ve işbirliklerinin de yapılabileceğine işaret. Mars’ın kendi yöneticisi olan Venüs ile güzel bir kontağı var. Bu da sanatsal projeler, müzik, dans ve diğer yaratıcı alanlarda başarılı olma olasılığını arttırabilir.

Ülke olarak kimlerle ilişki kurduğumuza, anlaşmalar yaptığımıza dikkat edilmesi gerek.

Haberin Devamı

12’nci evdeki Mars zor bir yerleşimdir çünkü arkamızdan dönen oyunları, gizli düşmanlıkları anlatır. Bu yüzden ülke olarak kimlerle ilişkiler kurduğumuza, anlaşmalar yaptığımıza dikkat edilmesi gerek.

Venüs’ün haritada tepe noktasında olması çok ‘tatlı’. Zira bu sonbaharda kadınların başarılarıyla ilgili haberlerin geleceğine işaret ediyor. 

Güneş temel anlamda odaklanabileceğimiz konular hakkında bilgi verir. Güneş haritanın 11’inci evinde yer almakta ve Oğlak burcundaki Ay ile kare açısı var. 11’inci ev Meclis, sivil toplum kuruluşları, toplumsal reform, insan hakları, sosyal eşitlik, bilimsel gelişmeler, sosyal ağlar gibi konuları temsil eder. Güneş’in bu yerleşimi yeni anayasa çalışmalarının hız kazanacağına işaret ediyor. Ama sonuçlar 23 Aralık’tan sonra alınabilir gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Güneş’in 11’inci evde yer almasıysa toplumsal sorunların öne çıktığı bir sonbahar anlamına geliyor. Güneş’in 10’uncu evi yani iktidarı temsil eden bir alanı yönetmesi, iktidarı hedeflerine daha yakın bir hale getirir. Ay’ın 7’nci evdeki Jüpiter ile kontağı, dışarıdan gelebilecek destekler, yeni anlaşmalara imzalar demek. Bu sonbahar bilimsel konulara daha fazla yatırım yapılabilir. Uzunca bir süredir borsa yükselişle kapatıyor günü. Ama bu sonbaharda biraz temkinli olmakta fayda var, zira borsayı temsil eden 5’inci evdeki Neptün belirsizliğe, sisli bir atmosfere işaret ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları