Elektronik cihaz sorunlarına dikkat!

Bu hafta Merkür, İkizler burcunda geri hareketine başlayacak. Merkür geri giderken genelde elektronik aletler, haberleşme ve iletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, aksaklıklar çıkarabilir.

Haberin Devamı

Elektronik cihaz sorunlarına dikkat

Pazartesi, Mars ile Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak; psikolojik ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Ailevi ve duygusal konularda daha şefkatli davranabilirsiniz. Salı, Güneş ile kuzey Ay düğümü birlikte hareket edecek. Alacağınız haberler hayata bakış açınızı değiştirebilir. Çarşamba günü Venüs, Yengeç burcuna geçecek. İlişkilerin dinamiği de artık gözle görülür bir şekilde değişmeye başlayacaktır. Çiftler çocuk sahibi olma yolunda ciddi adımlar atabilir. Perşembe, Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etki olacak. Birçok şeyi büyük bir ciddiyetle ele alma zamanı. Eğer terfi gibi bir konuşma yapacaksanız bugün ve sonrasını kullanın. Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Cuma günü Venüs ile Jüpiter arasında çok güzel bir kontak olacak. Aşk, ilişkiler, parasal konular açısından çok şanslı ve verimli bir gün. Fırsatları iyi değerlendirin. Hafta sonuysa gökyüzü epey gergin... Mars ile Plüton arasında sert bir etkileşim olacak. Kazalara, yanıklara, çarpmalara dikkat! Kimseyle kavga etmeyin, köprüleri yıkmayın.

Haberin Devamı

Elektronik cihaz sorunlarına dikkat

KARDEŞİNİZİ YANLIŞ ANLAYABİLİRSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Merkür’ün geri hareketi iletişim, kardeşlerle ilişkiler, eğitim, seyahatle ilgili konularda etkili. Kardeşler ve yakın çevrenizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Sınavlarda odaklanmak zor olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce hoş olmayan sürprizlere hazır olun. 

PARASAL KONULARDA İKİ KERE DÜŞÜNÜN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Merkür geri giderken parasal konularda dikkatli olmalı ve karar alırken defalarca düşünmelisiniz. Unutkanlıklar olabilir. Cüzdanınızı, paranızı, kıymetli bir eşyanızı unutabilirsiniz. Hesap hataları, ödemelerde sorunlar yaşanabilir.

İLETİŞİM KRİZİ ÇIKABİLİR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Haberin Devamı

Üç hafta boyunca iletişim krizleri, elektronik aletlerin bozulması söz konusu olabilir. Yeni başlangıçlar yerine elinizdekileri bitirmeye odaklanın. Kararlarınızı defalarca düşünün. Yeni elektronik alet almak için uygun bir dönem değil.

BİLETİNİZ, BAVULUNUZ KAYBOLABİLİR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Kulağınıza gelen her dedikoduya inanmayın, zihin süzgecinizden geçirin. Özellikle yurtdışı yolculuklarda dikkatli olun. Biletinize, bavulunuza sahip çıkın. Söylemek istediklerinizi söylemekte zorlanabilir, hatta birçok konuda susmayı tercih edebilirsiniz.

KİMİNLE, HANGİ DEDİKODU?
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Merkür size oyunlarını sosyal ilişkileriniz üzerinden yapacak. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kiminle hangi dedikoduyu yaptığınıza da dikkat edin, bilgiler yanlış kişilere gitmesin.

Haberin Devamı

GERİ HAREKET KARİYER ALANINIZDA
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Merkür’ün geri hareketi kariyerinizi ilgilendiren bölgede. Yeni işe başlamak, iş kurmak için uygun değil. Patronlarınızla, üstlerinizle iletişim sorunları olabilir. Bu dönemi işinizle ilgili eski konuları tamamlamak, yarım kalan işlerinizi bitirmek için kullanabilirsiniz.

YARIM KALAN EĞİTİMİ BİTİREBİLİRSİNİZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yurtdışıyla ilgili her türlü iş, eğitim, reklam, satış, pazarlama, yasal konular, akrabalarla olan iletişimde bir dizi aksaklık olabilir. İyi tarafı, eskiden başladığınız ama yarım bıraktığınız bir eğitimi bu dönem tamamlamak üzere adım atabilirsiniz.

KREDİ KARTIYLA ÇİFTE ÖDEME YAPMAYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Haberin Devamı

Geçmişe ait ödenmemiş faturalar, borçlar, vergiler karşınıza çıkabilir. Kredi kartınızla bu dönemde yapacağınız alışverişlerde dikkatli olun. Kart bilgilerinizi ve şifrelerinizin güvenliğini arttırın. Birtakım ödemeleri birden fazla yapabilirsiniz, dikkat edin.

EVLİLİKTE, ORTAKLIKLARDA STRES VAR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Ortaklık, anlaşma, ilişki, evlilikle ilgili konularda stres var. Yeni bir ortaklık, anlaşma veya evlilik için uygun dönem değil. İletişim sorunları bazı anlaşmaları bozabilir. Varsa geçmişten gelen ortaklıkları kabul edebilirsiniz. Kronik hastalıklar gündeme gelebilir.

İŞ PLANINIZI YÖNETMEK ZORLAŞACAK
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu dönem birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde birtakım aksaklıklar ve yanlış anlaşılmalardan doğan sorunlar oluşabilir. Gündelik iş planınızı aklınızdaki gibi yönetmek kolay olmayabilir. Sağlıkla ilgili de kronik rahatsızlıklarınız yeniden gündeme gelebilir. 

Haberin Devamı

ESKİ SEVGİLİYLE AŞKA YELKEN AÇABİLİRSİNİZ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Eski aşklar ve eski flörtlerle karşılaşmalar yaşanabilir; hatta yeniden bir araya gelebilirsiniz. Yatırımlar konusunda her duyduğunuza inanmayın, akıl süzgecinden geçirerek karar verin. Eskiden yarım bıraktığınız bir hobinize yeniden geri dönebilirsiniz. 

EVDE TEKNOLOJİK ALETLER BOZULABİLİR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Merkür ev, yuva, aile, gayrimenkulle ilgili alanınızda etkili. Özellikle aile içinde yanlış anlaşılmalar artabilir. Evinizin elektronik, teknolojik aletlerinde problemler oluşabilir. Ev almak, satmak gibi konular gündemdeyse parasal anlamda dikkatli adımlar atın. 

Yazarın Tüm Yazıları