Aşkta duygusal, iletişimde iddialıyız!

Yarın Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, sevildiğimizi güçlü bir şekilde hissedeceğiz. İkizlerin kazancı artıyor, Teraziler içinse terfi imkânı doğuyor. Salı günü, sözlerimizle etrafımızdaki insanları çok rahat bir şekilde motive edebileceğiz.

Haberin Devamı

Bu hafta hem Venüs, hem Merkür hem de  Güneş burç değiştirecek. Kısacası, iletişim şeklimiz de ilişkilerimize dair dinamiklerimiz de yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor?

Aşkta duygusal, iletişimde iddialıyız

Bu dönem güzel sofralar kurarak misafirlerimizi ağırlamak isteyeceğiz. Perşembe, kendimizi abartılı şekilde yemek yerken bulabilir, cuma günüyse eğlencenin dibine vurabiliriz.

Yarın Venüs Yengeç burcuna geçecek ve 11 Ağustos’a kadar burada kalacak. Aşk hayatımızda duygusallaşacağız. Güven ve aidiyet gibi konular daha ön plana çıkacak, sevildiğimizi ve sahiplenildiğimizi daha güçlü şekilde hissedeceğiz. Yeni bir ilişkiye başlıyorsak karşımızdaki kişinin ailesiyle olan ilişkisi dikkatimizi daha çok çekecektir. Oturmasını kalkmasını bilen, ağırbaşlı insanlardan daha kolay etkilenebiliriz.

Haberin Devamı

Bu dönem mutfak işleri de oldukça keyif verecektir; sevdiklerimizi yedirip içirip, evimizde güzel sofralar kurup ağırlamak isteriz. Ayrıca aileyle ilgili konular mutluluk kaynağı olur, ailemizle keyifli, çok güzel zamanlar
geçirebiliriz.

Salı günü Merkür Aslan burcuna geçecek ve 4 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönem eğlenerek öğrenme dönemidir. Tiyatro, sahne veya yaratıcılıkla ilgili eğitimlere başlayabiliriz. Çocuklarla bağlantılı işlere girişmek, onlara öğretmenlik yapmak, yeni bir şeyler öğretmek için harika bir gün... Gökyüzü organizasyonlar yapmak, şirket ve eğlence yeri açmak gibi konularda bizi destekliyor. İletişimde iddialı ve kendimizden emin olduğumuz bir süreç de başlıyor. Sözlerimizle, fikirlerimizle etrafımızdaki insanları çok rahat bir şekilde motive edebiliriz.

Çarşamba Güneş’le Plüton arasında sert bir görünüm olacak. Kontrolü elden bırakmamaya çalışırken güçlü kişilerle ego çatışmaları içine girebiliriz. Dikkatli olalım, yıkıcı olmamaya özen gösterelim! Bunu özellikle aile ve iş ilişkileri için söylüyorum. Geçmişte yaşanan birtakım kötü deneyimler ve korkular tetiklenebilir, bunlarla baş etmemiz gerekebilir.

Haberin Devamı

Perşembe Ay tüm gün Boğa burcunda! Kendimizi abartılı şekilde yemek yerken bulabiliriz, kilo almak istemiyorsak hamurişlerinden uzak duralım. Bugünün teması huzur, sakinlik... Dinlenmek, tembellik yapmak için ideal bir gün. Yaşamımızda sağlam olmasını istediğimiz adımları atmak için bugünü değerlendirelim derim. Üretime geçelim, proje üretelim ama aklınızda olsun, bugün biraz ağır hareket edebiliriz. Ayrıca koşullarımızı riske atmayı tercih etmeyeceğimiz, parayla ilgili konuları halletmek için de süper bir gün! Zam istemek için de keza öyle... Öte yandan boğaz bölgemiz hassaslaşacaktır; tutulma, ses kısıklığı, boğaz ağrıları, şişlikler ve iltihaplara karşı dikkatli olalım!

Haberin Devamı

Cuma Ay tüm gün yine Boğa burcunda... Ancak bugün Güneş Aslan burcuna geçiyor. Genel anlamda oldukça eğlenceli, keyifli bir süreç başlıyor. Yaşadığımız her anı mutlu ve keyifli kılmaya çalışacağız, hobilerimize ve bize iyi gelen konulara hayatımızda çok daha fazla yer açacağız. Sahne sanatlarına, gösterilere, şovlara ilgimiz artabilir. Yöneticilik özelliklerimizi daha rahat bir şekilde dışa vurabiliriz ama ‘oturduğu yerden yönetmek’ desem daha doğru olur sanırım. Sonuçta Aslan burcu organize etmeyi ve idare etmeyi sever, gidip çalışmayı değil! Hatta bu burcun gölge tarafı nedeniyle bu dönem biraz tembellik de yapabiliriz. Eğlence demişken; evlilikler, düğünler, nişanlar artacaktır. Davetler, organizasyonlar, gösteriler ve konserlerin biri biter, biri başlar. Bu dönem eğlencenin dibine vurabiliriz kısacası...

Haberin Devamı

Cumartesi günü Merkür’le Jüpiter arasında olumlu bir görünüm olacak. Beklediğimiz keyifli ve güzel haberleri nihayet alabiliriz. Seyahate çıkmak, anlaşmalar imzalamak, elektronik aletler satın almak için de uygun bir zaman. Kendimize geleceğimizle ilgili hedefler koyabiliriz. Gökyüzündeki bu açının etkisi nedeniyle fazlaca iyimser de olabiliriz.

24 Temmuz Pazar Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Konferans veya seminere katılmak, kalabalık gruplara konuşmalar yapmak için uygun bir gün. Ancak dikkat; bugün çok fazla asparagas haber çıkabilir, her duyduğumuza inanmayalım. Arkadaşlarımızla bir araya gelelim, bol bol sohbet edelim. Sohbetler akıcı ve esprili geçer, monoton olmaz. Öte yandan birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabiliriz! Ay İkizler burcundayken kardeşlerimizle, kuzenlerimizle, komşularımızla daha çok ilgilenmemiz de mümkün.

Haberin Devamı

Huzur bulmak kolaylaşıyor
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Ev ve aileyle ilgili konularda mutlu olduğunuz bir dönem... 11 Ağustos’a kadar evinizde huzur bulmak kolaylaşacak. Dekoratif değişiklikler yapabilir, boya badana gibi işleri halledebilirsiniz. 19 Temmuz’dan
4 Ağustos’a kadar aşk hayatınızla ilgili iletişim trafiğiniz artıyor. Ayrıca bir hobi edinebilir ve yatırım konularını araştırabilirsiniz.

Kardeşlerden sevindirici haberler...
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Birbirinden keyifli yolculuklar gündemde. Yakın çevrenizle mutlu zamanlar geçirebileceksiniz. Kardeşlerinizden sevindirici haberler duyabilirsiniz. 19 Temmuz’dan 4 Ağustos’a kadar ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda iletişim trafiğiniz artıyor; alım-satım araştırmaları yapabilir veya evinize yeni elektronik cihazlar alabilirsiniz.

Gayrimenkulle ilgili harcamalar...
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Maddi açıdan sizi mutlu edecek gelişmeler kapıda... Öte yandan gayrimenkulle ilgili konularda harcamalar yapabilirsiniz. 4 Ağustos’a kadar seyahatler planlayabilir, eğitimler alabilir, projeler üretebilirsiniz. Dijital platformlarda daha çok paylaşım yapabilir, reklam-tanıtım gibi konulara da eğilebilirsiniz.

Üzerinize bir rahatlık çökebilir
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Aşkı hayatınıza çekebileceğiniz bir dönem... Ancak üzerinize bir rahatlık ve tembellik de çökebilir. Ayrıca estetikle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem kilo almamaya dikkat edin, en azından 11 Ağustos’a kadar! Merkür 19 Temmuz’da Aslan burcuna geçecek; 4 Ağustos’a kadar alım-satım işlerinize hız gelebilir.

Sözleriniz dikkat çekiyor
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Özgür olamadığınız veya saklamak zorunda kaldığınız bir ilişki yaşayabilirsiniz. Hayat maddi - manevi anlamda size stres getirebilir. 4 Ağustos’a kadar kendinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Fikirleriniz ve sözlerinizle etrafınızdakilerin dikkatini çekeceksiniz. Hayatınıza yeni hobiler ve yeni bir bakış açısı sokmak için ideal bir zaman...

Ummadığınız taş baş yarabilir!
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz size mutluluk verecektir, sosyal ortamlarda aranan bir kişiye dönüşebilirsiniz. Yalnızsanız arkadaş çevrenizden biriyle bir ilişki de başlatabilirsiniz. 19 Temmuz itibariyle sırlarınızın olabileceği bir döneme girebilirsiniz. Ancak arkanızdan konuşan birileri olabilir, ummadığınız taş baş yarabilir!

Arkadaşlarla seyahatler gündemde
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Terfi alabilir veya yeni bir pozisyona geçebilirsiniz. Popülerliğiniz de artıyor, 19 Temmuz itibariyle daha sosyal olacaksınız. 4 Ağustos’a kadar dostlarınızla ortak işler gündemde; birlikte eğlenceli seyahatlere de
çıkabilirsiniz. Yeni idealler, yeni umutlar taşıyabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi, arkadaşlarınıza rahatlıkla kabul ettirebilirsiniz.

Yeni bir eğitime girebilirsiniz
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hayata bakış açınızı yeni yerler görerek zenginleştirebilirsiniz. Bireysel yeteneklerinizi geliştirecek yeni bir eğitime başlamanız mümkün. Yabancı, değişik bir kültürden gelen biriyle ilişki kurabilirsiniz. Süregelen bir dava varsa adaletin yerini bulacağı bir karar çıkabilir. Yaptığınız bir başvuruya olumlu yanıt alabilirsiniz.

Aşk trafiğinizde artış olabilir
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Üreme organlarıyla ilgili konularda dikkatli olun, sağlığınızı ihmal etmeyin. 19 Temmuz itibariyle zihninizi meşgul edecek yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayattan zevk almak, eğlenmek, ilginizi çeken konularla uğraşmak isteyebilirsiniz. Aşk trafiğinizde de artış olabilir.

Evlilik kararı alabilirsiniz
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Evlilik ve ortaklıkla ilgili konularda mutluluk var... Eşinize veya partnerinize çok daha sevgi dolu davranabilirsiniz. Tartışmaların ve anlaşmazlıkların barışçıl yollardan, konuşarak çözüleceği bir dönem olacaktır. Evlilik düşüncesi taşıdığınız biriyle ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. Bekârlar yeni bir ilişkiye başlayabilir.

Sağlığınıza daha çok özen gösterin
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz dostça bir uyum içinde... Ancak sağlık konusunda kendinize daha çok özen göstermelisiniz; aşırı yemek yeme ve zevklere dalma gibi nedenlerden ötürü mide, sindirim sistemi veya şeker gibi hastalıklarla uğraşabilirsiniz. Stres yapmadan, kendinizi çok yormadan, eğlenerek çalışmaya gayret gösterin.

Cinsel hayatınız renklenebilir
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Eğlenmek, sizi mutlu eden aktivitelerde bulunmak için daha çok istek duyabilirsiniz. Cinsel hayatınız renklenebilir. Öte yandan yaratıcı hobilere yönelebilir, müze gezmek, konserlere katılmak gibi sanatsal faaliyetlere yoğunlaşabilirsiniz. Yatırım yapmak, kripto para borsasını değerlendirmek de isteyebilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları