Üç göz moda

Gözlük alışverişinin tam sırası! Peki hangi çerçeveleri kenara koyup, hangi modellere yöneleceksiniz? Sezonun en havalı gözlükleri burada!

Haberin Devamı

Üç göz modaVintage esintisi:
Bu yaz gözlükler modanın gidişatından payını aldı ve yazın favori renkleri olan uçuk mavi, pembe ve uçuk sarı gibi renkler ile çılgınlaştı. Yine daha önceki dosyalarımızda belirttiğimiz gibi vintage görünümü sağlayan kemik ve köşeli çerçeveli gözlükler devam ederken asıl yenilik bu çok renkli camlı, incecik geometrik metal çerçeveli gözlükler ile geliyor. Modaya yön veren çizgisi ile stil tartışmalarının çok ötesinde yer alan Tom Ford tasarımları da, hem kemik çerçeveli ikonik modelleriyle hem de yeni teknoloji ince metal çerçeveleriyle dikkat çekici olmaktan hoşlananlar için ideal.

Üç göz modaRenkli camlar:
1950’lilere gönderme yapan kemik çerçeveli vintage havalı gözlüklerin yanında en büyük yenilik çift renkli camlar olacak. Belki o yıllarda yine moda olan degrade camları hatırlıyorsunuz. İşte artık çift renkli camı olan gözlüklerimiz var. Yaz için, plajlar için en eğlenceli ve farklı seçenek olacak gibi. Hally and Son bu iki renkli camlı gözlükleri bulabileceğiniz bir marka. Ayrıca ince metal çerçeveli , hafif ve camları renkli aynalı gözlüklerden almak isterseniz Italia Independent, Tom Ford, Moncler, Hally and Son, Kiton, Kaleos ve Vedi Vero markalarına bir göz atın.

Haberin Devamı

Üç göz modaÇıkış yapan yeni markalar:
İspanyol DNA’ları, moda ile bir araya gelince trendleri takip eden çok renkli, eğlenceli, sıcak bir marka ortaya çıkıyor. Sosyal sorumluluk projelerinde de çokça yer alan, genç ve yeni koleksiyon üreten
Kaleos markasına da bir göz gezdirin.

 

+ Eğer yakışıyorsa, mutlaka yuvarlak çerçeve alın.

- Aviator çerçevelerin sadece parlak renkli modelleri moda, normal camlar out.

 

Yazarın Tüm Yazıları