Rahat ve şık

Bu yaz en garanti, en cool ve en rahat kombini yapmak isterseniz aşağıdaki fotoğrafa göz atın.

Haberin Devamı

Bu sezon erkekler için garantili şıklık formülü: Açık renk mavi bir jean, beyaz sneaker’lar ve keten kumaştan, cepli renkli gömlekler en kolay seçenekli ve en uygun fiyata ulaşabileceğiniz parçalardan.... Ben bu sezon toprak renklerinde keten gömlekleri beyaz veya açık mavi denim pantolonlarIa giymenizi öneririm. Renkli çerçeveli gözlükler ve renkli kayışlı saatlerinizi de unutmayın.
Rahat ve şık
Kravat şart
Bu yılın ‘Bafta’ yani İngiliz Akademisi Televizyon Ödülleri 13 Mayıs’ta Londra’da The Royal Festival Hall’ da gerçekleşti. Bir ödül de ‘Outlander’ ile başrol Sam Heughan’a verildi. Böyle şık ve önemli bir gecede ve kırmızı halı geçitinde siyah dümdüz bir takım giyilecekse mutlaka kravat takılması gerekirdi. “Yok ben kravat takmak istemiyorum” denirse de bu sefer kombini zenginleştirmek için ya yelekli bir takım ya da kruvaze kapanan bir ceket takımı tercih edilebilir. Siz de düğünler gibi çok özel gecelerde bu mantığı uygulayın.
Rahat ve şık

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!
Soru:
Ofis ortamımız resmi kıyafet gerektiriyor. Ama iş çıkışı eve uğramadan yemeğe gidersem ya da organizasyona katılmak istersem çok zor oluyor. Ne yapabilirim?
Cevap:
Eğer programınıza önceden hâkimseniz, gece yemeğe gidecekseniz o gün işe lacivert spor blazer tek ceket ve gri koton kumaş pantolon kombini giyin. Yine beyaz gömlek ve kravatla aynı resmiyeti yakalarsınız. Ve yanınıza ekstra alacağınız beyaz dar kaliteli bir tişörtle akşam programınıza devam edebilirsiniz. Gömlek ve kravat yerine tişört giymek sizi sporlaştıracaktır. Blazer lacivert spor ceket, beyaz tişört ve koton pantolonla gece her yere gidebilirsiniz.

Haberin Devamı

Benim önerim
Rahat ve şık

Metalik her şeyin çok moda olduğu bu dönemde G-shock metalik saatler yaz akşamları için en ideali. 3749 TL

Rahat ve şık

Yazarın Tüm Yazıları