Partinin en yakışıklısı

Haberin Devamı

Yazın en şık gecelerine hazır mısınız? Mezuniyet, düğün, davet derken smokin ve takım sezonuna girdik. Hangi davete ne giyilir, son moda akımları neler göz atalım


Haziran ayının ortasına geldik. Bu demektir ki, düğün ve mezuniyet kutlamaları tam da bu ay, yazlık mekânlarda çoktan başladı. Erkeklerin de en az kadınlar kadar şık olması gereken davetler çıkacak demektir bu. Lütfen bu fırsatı kaçırmayın ve elinizi korkak alıştırmayın. Gecenin en şık, elegan ve beyefendi görüntüsünü siz yakalayın.
Kendinizi o kostümün, şıklığın ve ihtişamın içinde görünce siz de çok keyif alacaksınız. Partiler, balolar, mezuniyet partileri, yaz düğünleri, kokteyler tam da bunu hissetmeniz için en uygun mekânlar olacaklar.
Smokinlerinizi kuru temizlemeye vermeye başlayın. Yeni alınması gerekiyorsa da, gelin beraber bu yatırım parçası sayılacak kostümde nelere dikkat etmeli bir üstünden geçelim.

Haberin Devamı

Mezuniyet alışverişi


Lise son öğrencileri ve üniversite mezunları genç ve fit vücutlarına uygun olacak slim-fit kesimler ve dinamik modeller seçmesi gerekir.Kısa ceket boyu ve kısa paça boyu tam size göre. Ayrıca bu yaz sadece siyah ve beyaza mecbur olmanız gerekmiyor. Özellikle mezuniyetler söz konusu ise açık mavi, gümüş, kum ve taş renkleri gibi pastel tonlarda takım elbise tercih edin. Mezuniyet gecesi için büyük otellerde balo ve vals söz konusu değilse, smokin takımı yerine üzerinize tam oturan, küçük yakalı koton-saten bir takım elbise alabilirsiniz.

Davet için


Davetiniz çok şık bir balo ise ve otelde olacaksa, siyah takımdan vazgeçmeyin derim. İçine mutlaka bembeyaz bir gömlek giyin. Smokin gömleği giyip papyon takmanız sizin özeninize ve okazyonun ağırlığına bağlı olarak değişecektir. Kadınlar tuvalet ve uzun gece kıyafeti giyeceklerse papyon veya kravat şart. Cebe kare katlanmış beyaz bir mendil iliştirmeyi unutmayın. Renkli cep mendilleri smokine takılmaz unutmayın.
Gömleğiniz yine fit jilet gibi beyaz bir gömlek olsun. Yaşınıza uygun olacak ince yakalı ve katlı manşetli bir gömlek tercih edebilirsiniz. Kravatınız da yakaya uygun olacak şekilde, mutlaka ince, siyah, koyu renk veya gümüş renk olsun.
Bu sene yine moda olan yelekli takımları yine fit olması koşuluyla gömlek yada kaliteli dar bir tişörtle giyebilirsiniz. Ayakkabılarınızın siyah, parlak, temiz ve kaliteli bir deriden olmasına ayrıca aksesuar olarak kemerinize ve saatinize de çok dikkat edin. Lufian, Vakko, Damat, Network, Avva, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tween, Cacharel, Pierre Cardin, W Collection, D&G, Ferre, Corneliani, Harvey Nichols, Beymen ve Fabrika mağazalarına bir bakın.

Haberin Devamı

Uzak durun!


Yaz ayları diye bu tarz kutlamalara özensiz kombinlerle katılmayın ve ‘asla’ şunları kokteyl, düğün ve balolara giymeyin .
-Keten tek ceket veya keten pantolon.
-Polo yaka tişört
-Ne renk olursa olsun, jean.
-Spor görünümlü bağcıklı lastik ayakkabı.
-Renkli takım elbiseler ve renkli kravatlar.
-Kısa kollu gömlek.
-Kareli tek ceket.
-Ceketsiz gömlek giymek.
-Alt üstü farklı renk ceket pantolon kombini.

Yazarın Tüm Yazıları