Jennifer Lawrence: Oğlumun yanında zaman duruyor

New York ziyaretimde saat markası Longines’in marka yüzü olan Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence ile buluştuk. Manhattan manzaralı bir otel odasında röportaj yaptıktan sonra markanın lansman partisinde de yine bir araya geldik. İşte Hollywood yıldızı ile hayata ve zamana dair sohbetimizden anekdotlar...

Haberin Devamı

Zamana Saygı

Jennifer Lawrence ile önce New York’un meşhur Times Square meydanındaki Intercontinental otelinin kral dairesinde buluştuk. Sade siyah bir elbise ve krem rengi rugan ayakkabılar giymiş oyuncu tüm güzelliği ile karşımdaydı.

Jennifer Lawrence: Oğlumun yanında zaman duruyor

New York’a ziyaretinde dünyadan sayılı basın mensubu ile görüşen, Türkiye’den ise bir tek Hürriyet Kelebek’e röportaj veren oyuncu basın buluşmasına fotoğraf yasağı getirmiş ve hiçbir gazeteci ile fotoğraf çektirmemiş bile olsa böylesine bir yıldız ile aynı odada bulunup sohbet etmek dahi kıymetli bir andı.

Jennifer Lawrence: Oğlumun yanında zaman duruyor

Haberin Devamı

Lawrence ile sohbetimiz marka yüzü ve zarafet elçisi olduğu Longines saatlerinden de esinlenerek zamana ve hayata dair oldu. Aynı marka şık gümüş rengi bir saati kolunda gördüğüm oyuncu “Zaman benim için saygı demek. İşim gereği yüzlerce insanlar bir arada çalışıyorum. Set ortamlarında birbirimizin ailelerinden ve sevdiklerinden çaldığımız zamana saygı gösterip, işimizin en iyisini, en disiplinli zamanlamayla yapmamız şart. Keza zamanımı ancak çevremdeki insanların yardımıyla yönetebiliyorum. Bu sebeple zaman anlayışımın merkezinde onlara ve hepimizin zamanına saygı kavramı var” diye konuştu.

Güllü Lokum Hediye

Hayata ve zamana bakış açısının özellikle oğlu Cy Maroney’in dünyaya gelmesiyle değiştiğini belirten Lawrence “Oğlumun varlığı hayatımda birçok şeyi yeniden tanımlamama sebep oldu. Zaman da bunlardan biri. Benim için zamanın durduğu an oğlumla geçirdiğim vakit. Bir daha bu yaşta olmayacağı için onunla her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Onunlayken zaman adeta benim için donuyor” dedi. Röportajımız sonrasında Jennifer Lawrence’a İstanbul’dan getirdiğim bir kutu güllü Türk lokumu hediye ettim.

New York’ta Akdeniz Akşamı

Röportaj sonrasında akşam saatlerinde ise Longines’in Türkiye müdürü Özlem Kıroğlu Geylan’ın davetlisi olarak markanın Mini Dolce Vita modellerinin dünyada ilk kez tanıtıldığı tanıtıma katılarak Jennifer Lawrence ile tekrar aynı ortamda bulunduk.

Haberin Devamı

Jennifer Lawrence: Oğlumun yanında zaman duruyor

Özlem Kıroğlu Geylan - Matthias Breschan

Lawrence oldukça sade bir makyaj ve dalgalı bir saç modeli ile yine gündüzdeki gibi siyah bir elbise tercih etmişti.

İtalyanların “Tatlı Hayat” tabiri olan Dolce Vita ibaresinin tam bir yansıması olan şık bir akşam yemeği hazırlanmıştı.

Gerçek begonvil ağaçları, retro İtalyan motosikletleri, eski tip dondurma arabaları ve limon kasaları İtalyan ailelerinin uzun sofralarını andıran yemek masalarıyla buluşmuştu.

Longines’ın global CEO’su Matthias Breschan’ın anlattığına göre tüm bu Akdeniz konseptinin hikâyesi aslında 1997 yılına dayanıyormuş. Longines efsanesi 1927’de doğsa da orijinal Dolce Vita koleksiyonu ilk kez 1997’de çıkmış.

Haberin Devamı

Lansmanına katıldığımız Mini Dolce Vita serisi tasarlanırken de bu orijinal modelden ve bu derin geçmişten ilham alınmış.

Gecenin sonunda Breschan’ın sahneye çıkarak hem Jennifer Lawrence’ı hem de markanın bir başka zarafet elçisi Koreli ödüllü aktris Suzy’yi takdim ettiği gecede tek kelimeyle New York’ta bir Akdeniz akşamı yaşattı.

Jennifer Lawrence: Oğlumun yanında zaman duruyor
Jennifer Lawrence - Matthias Breschan - Suzy

Yazarın Tüm Yazıları