Yarın Antalya bugün Alanya

Çok oluyoruz... Çok...

Haberin Devamı

Önce Antalyaspor, sonra da Alanyaspor. Büyük keyif ve gurur. Ne de olsa iki kardeş takım. Antalyaspor Süper Lig’e biraz sıkıntı başlasa da çok yakında yenilenen kadro ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile bu sorunların üzerinden gelmesi gerekir.

**

Gelmeliyiz de! Unutmayalım ki; süperiz; süper... 

**

Taraftarıyla, futbolcusuyla, teknik kadrosuyla ve hatta alt yapısıyla Süper Lig’in en güzellerini taşıyoruz; diyebilirim. Biri kırmızı beyaz, diğeri yeşil turuncu... Hani, haksız da değilim. Gönül işi bu tam olarak. Her iki kulübün yöneticilerinin büyük hedefleri var. Taraftarımızın da büyük desteği şart elbette. 

**

Yarın Antalyaspor, İstanbul’da Beşiktaş karşısında oynarken, Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Bursaspor’u ağırlıyor. Hani namı diğer adıyla timsahları konuk ediyoruz... Bu maçın en önemli özelliği Alanyaspor ve Bursaspor’un ilk kez karşı karşıya gelmesi. Lige biraz hızlı giriş yapsa da Bursaspor’un sahamızdan puan alması bir anlamda mucizelere bağlı diye düşünüyorum. Gerçi bu futbol; kesin konuşmamak derken; rakip takımın eksikleri işimizi daha da kolaylaştıracağa benziyor. Şöyle ki, yeşil beyazlı takımın kaptanı Pabla Martin Batalla kasığındaki sakatlık nedeniyle kadroda dahil edilmedi. Sercan Yıldırım, Tomas Necid ve Sane ise formsuz olduğu için yine kadroda yok. Yani Bursa takımı 6 eksikle geliyor. Eğer iki takımın teknik direktörlerini karşılaştırırsak, Hamza Hamzaoğlu’nun Hüseyin Kalpar’a üstünlüğü var. Hamzaoğlu, iki kez rakip olduğu Kalpar karşısında bir galibiyet, bir beraberlik alabildi ve hiç yenilmedi.Bugün Alanyaspor’u yarın da Antalyaspor’u destekleme zamanı. Yani kenetlenme vakti, birlik ve beraberliğimizi göstermek için iki kardeş takımın taraftarları haydi tribüne...Fenerbahçe beraberliğinden sonra 6 eksik oyuncuyla Alanya’ya gelen Bursaspor’dan puan almak hiç de zor olmasa gerek. Antalyaspor’un da geçmişte İstanbul’dan zaferlerle döndüğünü unutmayalım. Neden bir daha olmasın?Haydi Alanya, haydi Antalya!..

Yazarın Tüm Yazıları