Hayalci değil, gerçekçi olacağımız bir gün

Oğlak burcundaki Ay, sabah saatlerinde spiritüel konuları ve yardımsever ilişkileri desteklerken, öğleden sonra Uranüs’ün Ay’a sert açısı, beklenmedik hareketleri ve ani tepkileri akla getiriyor.

Haberin Devamı

Akşamüstü ve akşam saatlerinde ise Ay’ın Venüs, Plüton ve Satürn’le olumlu açıları ikili ilişkiler, estetik, artistik ve duygusal alanlarda olumlu girişimlerde bulunmamızı destekleyebilir.

Kendimizi doğru şekilde ifade edebilir, zevkimize uygun alışverişler yapabilir, fikirlerimizi süsleyerek dile getirebiliriz.

Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Amaçlarınızı gerçekleştirmek için sahip olduğunuz bazı fikirlerin güncellenmesi gerekiyor olabilir. Tepki vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz. Aksi takdirde iyice yavaşlamanız gerekebilir.

Boğa
Geçmişinizle bağlantılı şüpheleri bastırmanız gerekiyor. Bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir. Diğerleriyle ilişkileriniz esnasında bazı jestler söz konusu.

Haberin Devamı

İkizler
Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor. Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız. Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir. Kaba davranışlı birinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Yengeç
Yeteneklerinizi açıkça ortaya koymanız durumunda kolayca ilerleyebilirsiniz. Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız, çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Aslan
Bazı planlarınızda belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir. Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız. Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Başak
Planlarınızı gözden geçirmeniz, hazır olmadan bazı durumlara dahil olmanızın önüne geçebilir. Duygusal problemleri ihmal etmemeli, belli öneriler getirmelisiniz. İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Terazi
İşinizi yaratıcılığınızı kullanarak yerine getirmenizde fayda var. Meslektaşlarınızla ilişkileriniz konusunda daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir. Diğerlerinin kötü görünmesine neden olma ihtimaliniz var, dikkat!

Akrep
Etki yaratmak için aşırı harcamalar yapmak zorunda değilsiniz. Orijinal fikirler, pratik olmak ve biraz da gizem kendinize ait bir kulvar oluşturmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Yay
Size bazı tüyolar vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz. Duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Oğlak
Mali bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor. Hâlâ çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz. Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Kova
Bazı konularda net ve katı bir pozisyon almış olsanız da, rol bile olsa daha uyumlu ve olumlu davranmalısınız. Yaşam tarzınızda yaratıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Balık
Yapılması gerekenleri yapmalı ve size en fazla uyan yönde ilerlemelisiniz. Diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı. Kuvvetinizin farkındasınız.

Yazarın Tüm Yazıları