Gergin ve stresli bir pazar

Gün genelinde ilişkilerde gerilim veya genel anlamda stres söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Önemli görüşmeleri başka bir güne ertelemekte, olası gergin diyaloglarda politik olmakta ve stres içeren ortamlardan uzaklaşmakta fayda var.
Ancak genel anlamda enerjik hissedebiliriz. Belli konuları sonuçlandırma, devamlılığını sağlama ve uzun vadeli işlere girişme arzumuz artıyor.
Bugün ve yarın bu anlamda bazı adımlar atılabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Faydasız işleri, anlaşmaları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz. Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Gücünüzü ve zekanızı gösterebileceğiniz günler.

BOĞA   20 Nisan-20 May›s

Tutkuyla bağlı olduğunuz konularda bazı yenilikler yapabilirsiniz. Zarifliğiniz, diğerlerinin size katılmak istemesini sağlayabilir. Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

İKİZLER   21 May›s-21 Haziran

Haberin Devamı

Sağlığınız, işiniz veya duygusal refahınızla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarını ikna eden yapınız takdire şayan, ancak bugün gerçekler üzerinden hareket etmeli ve net olmalısınız.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Sizi anlamayan kişilere kendinizi anlatmak için eğlenceli yollar deneyebilirsiniz. Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Önemli bir adım, uzun vadeli bir plan ya da proje, iki aylık bekleme sürecine girebilir. Durum böyle olursa, iyi başlayan şeylerin iyi bitme olasılığının daha yüksek olduğunu unutmamalısınız.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir. Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir. Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Kârdan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir. Ancak çok fazla tecrübe edinebilirsiniz bu sayede. Kendi işlerinize odaklanmanızda ve başka kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Haberin Devamı

Önümüzdeki aylarda doğru bir işe, ilişkilere veya sağlıklı bir çevreye sahip olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Başkalarının neler yaptığını bir kenara bırakıp kendi işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Başkalarının yolunda engel oluşturup oluşturmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda bu konuda çok fazla düşünebilirsiniz. Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı doğru belirlemelisiniz.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak

Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz. Özgüveniniz arttıkça başarı oranınız da yükselecektir. Yaşadığınız yerde, yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı artıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Haberin Devamı

Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirler oluşabilir. Belli proje, fikir veya planlarınızın güncellenmesi gerekiyor. Ekip çalışmaları, mevcut durumunuzu güvence altına almanıza yardım edebilir.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Planlarınızı gözden geçirebilir ve olası sorunların adını koyabilirsiniz. Bu durumun üstesinden geldiğinizde, yaptıklarınız sizi mutlu edecektir. Beklemek yerine, harekete geçmek daha uygun olabilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları