Kalite farkı

DÜN geceki maç özel bir maç olsun. Mesela bir kuruluşa yardım için düzenlensin.

Haberin Devamı

İki takım futbolcularını karıştırın, A ve B takımı diye takımlar oluşturun. Yalnız bu kadroları yaparken Sow, Kuyt, Meireles, Gökhan, Volkan ve Gençlerbirliği’nden Zec’i ayırın. Diğer futbolcular iki takımda da oynasa fark etmez.
Bu saydığım oyunculardan dün gece Sow, Kuyt ve Meireles yaptığı özel ve klas hareketlerle maçı Fenerbahçe lehine kopardılar. Yani kalite farkıyla. Diğer futbolcular hep aynı işi yapıyorlar.
Bu saydıklarım ayrıntılarda farklı. İstediğin kadar iyi pas yap, istediğin kadar koş ama o futbol topunu zamanında (Ne önce, ne sonra) işleme sokarsan olay tamam! Yoksa hamallığa devam...

KOCAMAN TEHLİKE

G.BİRLİĞİ olarak golü bulmuşsun. Sonra ikinci, üçüncü golü bulmaya gideceğine, orta alanda saçma sapan pas yaparsan böyle açık farkla mağlup olursun.
Son yarım saat Fenerbahçeli oyuncular biraz daha dikkatli olsalar, fark daha da açılacaktı.
Aykut Kocaman’da bir tehlike başladı. Hakemlere takıntı. En ufak bir şeyde seyirciyi hakemlerin üzerine yollayacak hareketler yapmaya başladı. Bu tip işler bir-iki maçı kurtarır ama genelde takımın aleyhine olur.

Haberin Devamı

TAVLA GÖNDERECEKTİM

İKİ takımın da birer penaltı pozisyonu oldu. İki pozisyonda da hakemin yorumları doğruydu. Yalnız ben dün dördüncü hakeme taktım. Kardeşim sen hakem sakatlansa maçı yöneteceksin, sen hakem ve yardımcılardan birisi sakatlansa görev alacaksın. Hakemin ve yardımcıların görmediği pozisyonlarda maçı iyi takip ederek onlara yardım edeceksin.
Eğer yakında bir tavla imalatçısı bulabilseydim sana bir tavla gönderecektim. Neden mi? Oturup özellikle Aykut Kocaman ile başbaşa tavla oynama için. Allah muhabbetinizi arttırsın ama, adam eski askerlik arkadaşını görse bile muhabbeti bu kadar uzatmazdı.

Yazarın Tüm Yazıları