O gol her şeyi anlatıyor

FENERBAHÇE-Antalyaspor maçının yorumunu yapacağım.

Haberin Devamı

Sizlere anlatacağım. Ali oynasaydı Veli çıksaydı, Ahmet oynasaydı Mehmet yan yatsaydı. Siz şimdi bundan bir şey anlamayacaksınız.
Sevgili okuyucular, 40 yıldır bu alemin içindeyim. Futbolcu ve hakem olarak. Sonra da yorumcu. Fenerbahçe’nin yediği üçüncü golü yurt içinde hiç görmedim. Yurt dışında da bir örneği bulunur mu? Bilemem. Dörde bir giden (dört Antalyasporlu futbolcu, bir Fenerbahçeli futbolcu) ve sonunda gol olan bir pozisyon. Şu andaki Fenerbahçe teknik direktörünü, Fenerbahçe futbol takımını ve Fenerbahçe yönetimini bundan daha iyi anlatamaz.
Sakın “Aykut istifa” falan diye kimse bağırmasın. Aykut Kocaman burada fındık, fıstık. Çerez! Aziz Yıldırım, bu kulübü hızla dibe götürmeye devam ediyor. Hiç bir şekilde bu güzelim Fenerbahçe taraftarını düşünmüyor. Varsa, yoksa kendisi. Fenerbahçe bahane. Bir kısım Fenerbahçeliler uyandılar kış uykusundan. Ama hala uyuyanlar var.
Aziz Yıldırım, yarın Aykut Kocaman’ı alacak bir başka teknik adamı getirecek. Bir müddet de onunla eğlenecek. Fenerbahçe’yi kullanacak. Sonra bir transfer daha. Bu film sürecek. Aynen Brezilya dizisi gibi.

Haberin Devamı

Taraftara yazık

BREZİLYALILARI, Fenerbahçe yönetimi bitirmeye karar aldı. Alex’i gönderdi ama kendi oynadıkları ve yaşattıkları dizi Brezilyalı dizilerini solda sıfır bırakır. Olan günahsız Fenerbahçe taraftarına oluyor.
Antalyaspor, çok fazla bir şey yapmadı. Adam gibi top oynadı. Fenerbahçe’nin son haftalardaki yalan galibiyetlerini Mehmet Özdilek iyi değerlendirdi.
Yeni çıkmaya çalışan bir hakem, az hatayla maç yönetti. Biraz daha cesaret lazım. Daha iyi olacak. İşte dün gecenin özeti.

Yazarın Tüm Yazıları