Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür Akrep Burcu’nda

Bugünden itibaren Merkür, Akrep Burcu’nda dolaşmaya başlıyor. Böylece Merkür’ün özellikleri Akrep Burcu’nun özellikleri ile birleşerek açığa çıkacak.

Merkür, Akrep Burcu’nu sever ve özelliklerini yapıcı bir biçimde ortaya koyar. Dikkat yükselir, konsantrasyon artar ve maymun iştahlılıktan eser kalmaz.

Tabii bu konum aynı zamanda inatçılığı da verecektir. Büyük bir dikkatle takip ettiğiniz işi, ne olursa olsun sürdürebilmeyi, kararlı bir inatla sonuna kadar götürebilmeyi sağlayacaktır.

Akrep Burcu’ndaki Merkür, espri yeteneğini de ortaya çıkaracaktır. Ancak, bu esprilerin dozu kaçabilir ve neredeyse alaycılığa kadar uzanabilir.

Böylesi bir espri anlayışıyla birlikte haksızlıklar karşısında kırılgan bir tutum ortaya çıkabilir.

Yani kolay kırılıp gücenebilir, hatta kendi kafanızda kurduğunuz ve haksızlık olarak nitelediğiniz düşüncelerinizden dahi etkilenebilirsiniz.

Tabii bu durum, arkadaşlar ve komşularla olan ilişkilere zorluk getirecektir. Çevrenizdeki kişilerin size sorun çıkardıklarını, geçimsiz olduklarını düşünüp öfke duyabilir, sert ve alaycı bir tepki ortaya koyabilirsiniz.

Ancak, Merkür’ün Akrep Burcu’nda dolaşmaya başlaması, istikrarlı çalışmalar ve tutarlı planlar yapabilmek açısından son derece olumlu olacak. Bu devre içinde yeni girişimlerde bulunabilir, önceden başlatılan işleri tamamlamak için son derece kararlı ve başarılı çalışmalar ortaya koyulabilir.

(Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları