VİP adres

Haberin Devamı

İstanbul’da çorba Çeşme’de kumru

İstanbul’da çorba içerken görüntülenen Saba Tümer ve Uğur Güven, önceki gün de Çeşme’de birlikte yüzerken objektife takıldı.

Saba Tümer, geçtiğimiz haftalarda Ayşegül Demir’le ilişkisi bir dargın bir barışık devam eden Uğur Güven’le dudak dudağa görüldüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü sunucu, öpüşme iddiasını “Sadece çorba içtik. Uğur da Ayşegül de yakın arkadaşım” diyerek yalanlamıştı. Saba Tümer ve Uğur Güven, önceki gün de Çeşme’de görüntülendi. İkili birlikte denize girip güneşlenirken, Tümer’in “Yakın arkadaşım” dediği Ayşegül Demir yine ortalıkta yoktu. İstanbul’da çorba içmek için bir araya gelen ikili, Çeşme’ye de kumru yemeye gitmiş herhalde...

Efsane Türkiye’de

Pop müziğin efsane grubu Duran Duran, İstanbul’a geliyor. Grup, MAP İletişim’in organizasyonuyla 9 Temmuz’da Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahneye çıkacak. Duran Duran’ı “Club House” bölümünden izleyecek müzikseverler, konser öncesinde Dragon Restoran’ın Çin mutfağından lezzetler tadabilecek.

Haberin Devamı

Yeni gemide tanıtım

Collection şirketinin bünyesindeki Damas Türkiye’nin ortakları Dilek Ertek ve Gökçe Atuk, yeni mücevher ve saat koleksiyonlarını önceki gün Costa’nın yeni transatlantiği Favvolosa’da tanıttı. Üç futbol sahası uzunluğundaki 17 katlı gemide verilen davete Alev-Yaman Törüner, Füsun-Tony Philipson gibi tanınmış isimlerin yanı sıra ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı. Erbil,  “Bedava yemek var dediler, geldik” diye espri yaptı.

Ada Gazinosu

Bodrum’daki Rixos Premium Otel, yaz başında açtığı Ada Gazinosu’nda her hafta ünlü isimleri ağırlıyor. Gazinonun bu akşamki yıldızı, Selami Şahin... Sanatçı, şarkıları ve renkli şovuyla Ada Gazinosu misafirlerine doyumsuz bir eğlence yaşatacak, Berkant, Tanyeli ve Fasl-ı Nazenin de sahnede ona eşlik edecek.

Sortie’de canlı müzik

Erol ve Varol Kaynar, Türkbükü’ndeki Kuum Otel’in yeme-içme işlerinin yanı sıra beach’inin de işletmesini aldı. Plajı “Kuum Sortie” adıyla hizmete açan kardeşler, Cento per Cento ile Kalamata Meyhane’yi de Bodrum’a taşıdı. Her hafta sonu farklı eğlencelerin yapıldığı Kuum Beach’te bu gece de Danna Leese performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Günübirlik tatil

Urban Bug, “Urban Bug boat by Blow Vol.2” etkinliğiyle günübirlik eğlence ve tatil sunuyor! Etkinlik kapsamında 40 metrelik Nis Teknesi, yarın Kabataş ve Beylerbeyi’nden yolcularını alacak, sakin bir koya demirleyip eğlenceye start verecek. Eğlencenin müzikleri DJ’ler Tangun, Badmonkey, Discolog, Beatporn, Beatgroove ve Azun’dan.

Alaçatı’ya taşındı

Ortaköy’deki Supperclub, Alaçatı’daki yazlık adresine taşındı. Jakuzileriyle dikkat çeken mekân, bugün ünlü Romanyalı müzik grubu Radio Killer’ın konseriyle açılacak.

Yazarın Tüm Yazıları