Hasar büyük değil

BEŞİKTAŞ bir İtalyan takımı gibi oyunu düşünüp, öyle senaryosunu yapıp, öyle de oynadı. Hani bir yerde, iki İtalyan takımı maç yaptı.

Gol yendikten sonra öbür tarafta daha çok gözüken, gol kaçıran Beşiktaş. 'Niye baştan böyle oynanmadı' diyenler çıkacak. Ben de 'Eğer öyle oynansaydı, hasar büyük olurdu' diyorum. 1-0'ın altından kalkılır. Fark büyüseydi, tekerlek patlayacaktı. Cantın üstünde de yol fazla alınmaz. Çünkü oynadığın takım bir İtalyan takımı. Yenilen golde yine kronik hastalık hortladı. Ali Eren'in zamanlama ve pozisyon hatası gol yemeye sebep oldu.

Adamların kenar toplarda çok geldiğini gördüm de, hava toplarına iyi çıkan bir adamları yok. Geldiler geldiler, topu sokağa attılar.

Bana göre Sergen çok iyi işler yaptı. En azından top onun ayağına gittiğinde top da dinlendi, Beşiktaş takımı da.

Turu kolay bırakmaz

İlhan
'a araya bıraktığı 2 top var. İlhan iyi kullansa, en azından biri gol olsa, Beşiktaş daha Lazio'nun işini Roma'da bitirirdi. Cordoba'nın yediği golde yapacağı hiçbir şey yok. Top öyle geberik bir yere gitti ki, kalede 2 kaleci olsa o top çıkmaz.

Giunti iyiydi

Yorulup çıkana kadar Giunti de iyi toplar kullandı. Top Beşiktaş takımında kaldı. Çok az top kaybıyla oynadı. Pancu da devamlı topu rakip kaleye katederek oynadı.

Beşiktaş takımı bu turu pek kolay bırakmaz. Ben Lazio takımını daha da iyi bekliyordum. Pek beklediğim gibi çıkmadı. Maçtan önce elime gelen listede oyuncu isimlerine baktığım zaman ürkütücü. Ama korkacak fazla bir şey yokmuş.

Maçı fevkalade yöneten bir hakem seyrettim. Topun yanında oldu. Ne bir yanlış düdük üfledi, ne de yanlış bir kart kullandı.
Yazarın Tüm Yazıları