Vergi borcuna belgeli yanıt

Hande Ataizi, hakkında çıkan ‘Vergi borcu yüzünden yurtdışına çıkamıyor’ dedikodularına belgeyle yanıt verdi. ‘Bir kuruş vergi borcum yok’ diyen ünlü oyuncu, gazetemize gönderdiği belge ile sözlerinin doğruluğunu kanıtladı.

İstanbul Defterdarlığı’ndan Ataizi’ne gönderilen teşekkür belgesinde şu satırlar yer alıyor: ‘Sayın Hande Ayşe Ataizi... 2004 yılı kazançlarına ilişkin 2005 yılında verilen gelir vergisi beyannameleri üzerinden tahakkuk eden gelir vergisi sıralamasında Güneşli Vergi Dairesi’nde beşinci sırada yer almış bulunmaktasınız. Vergi mükellefiyetinin yerine getirilmesi konusunda gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkür eder, başarılar dilerim. M. Akif Ulusoy-İstanbul Defterdarı...’

Dargınlık yok

Ender Mermerci’nin, kızı Derin ile şarkıcı Yalın’ın ilişkisini onaylamadığı, anne-kızın arasının bu yüzden açık olduğunu konuşuluyordu. İkili dedikodulara son noktayı önceki gün çıktıkları yemekle koydu. Nişantaşı’ndaki Niş Cafe’de buluşan ve yemek sonrası gazetecilere poz veren ikili, neşeli tavırlarıyla dargınlık iddialarının asılsız olduğunu kanıtladı. Anne-kız, daha sonra Derin Mermerci’nin kullandığı otomobile binerek evlerinin yolunu tuttu.

Hastalığına teşhis konamıyor

Önceki gün tansiyonu düştüğü için acil olarak Alman Hastanesi’ne kaldırılan Esra Balamir’in boynunda oluşan pinpon topu büğüklüğündeki bezeden parça alındı. Geçtiğimiz aylarda ‘öpücük hastalığı’ denen bir hastalık yüzünden hastanede yatan Balamir, hastalığının söylendiği gibi ‘öpücük hastalığı’ değil, aynı belirtileri taşıyan başka bir hastalık olduğunu ve doktorların bir türlü teşhis koyamadıklarını söyledi. Balamir, şişen ve moraran boynundan, biopsi için pazartesi sabahı parça alınarak tahlile gönderildiğini ifade etti. Halen hastanede yatmakta olan Balamir, gırtlak kanseri riskinden dolayı zor günler geçirdiğini, fakat doktorların kesinlikle gırtlak kanseri olmadığını söylediğini belirtti.

Sevgilim değil avukatım

Duygu Ulaş, iki ay önce Büyükçekmece yakınlarında geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüştü. Kaza anında airbag’i açılmadığı için otomobil firmasına tazminat davası açacağını söyleyen manken, önceki gün avukatı ile Nişantaşı’ndaki bir cafe’de buluştu. Mekanın kapısında gazetecilerle karşılaşınca kısa süreli panik yaşayan Ulaş, ardından da açıklama yapma gereği duyarak ‘Sakın yanlış anlamayın, Ünal Güler benim sevgilim değil avukatımdır. Kendisi açacağım tazminat davasıyla ilgileniyor. Bu akşam da o konu hakkında konuştuk’ dedi.

Ferhad ile Şirin’in galası

‘Ferhad ile Şirin’ adlı oyunun galası, önceki akşam Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapıldı. Ahmet Özaslan, Aslı Nimet Altaylar, Ayşegül Devrim, Derya Çetinel, Duygu Erdoğan, Erol Keskin, Ersin Sanver ve Tuğrul Arsever’in de arasında bulunduğu geniş bir oyuncu kadrosunun yer aldığı oyun, izleyicinin beğenisini topladı. Galaya katılan ünlüler arasında Füsun Önal ve Edip Akayram da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları