Vatandost kızını evlendirdi

Sibel-Behruz Vatandost’un kızları Nazenin Vatandost ile Nihal-Ahmet Onur’un oğulları Kemal Onur, geçtiğimiz gece Beşiktaş Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşen bir törenle dünya evine girdi.

600 kişilik düğün töreninde nikâhı Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıydı. Çiftin şahitler ise Hasan Vatandost ve ızmir eski Valisi Yusuf Ziya Göksu oldu. ış ve cemiyet hayatından ünlü simaların katıldığı törende, Ankara’daki ıçkale Otel ve Antalya’daki Spice Otel’in sahibi Diyarbakırlı işkadını Nadire ıçkale ve rahmetli Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın eşi Arzu Aslan giydikleri leopar desenli elbiseleri ile gecenin en çok dikkat çeken isimleri oldu. Nazenin-Kemal Onur çifti, balayı için iki haftalığına Maldivler’e gidecek.

Zuma güzelleri

Serra Tokar ve Maria Eliyeşil, Ortaköy’deki Uzakdoğu restoranı Zuma’nın müdavimleri arasında. ıkili, haftanın iki gecesi mutlaka burada buluşup Uzakdoğu mutfağının tadına bakıyor. Önceki gece de Tokar ve Eliyeşil’e burada rastladım. Serra Hanım geçtiğimiz hafta büyük kızı Melis Dural’ın mezuniyet töreni için Boston’a gitmişti. Tokar, ayaküstü sohbetimiz esnasında annesi Berna Tokar ve kız kardeşi Esra Tokar ile kızının babası olan ilk eşi Murat Dural’ın da mezuniyet törenine katıldıklarını söyledi. Serra Hanım, Christian Louboutin ayakkabıları, aynı renk mini şortu ve bluzuyla gayet şıktı. Maria Eliyeşil ise baharın son günlerinde çoktan yazı getirmiş, sezonun gözde desenli bluzuyla çıkmıştı o gece eğlenceye.

Kız kardeşler Anjelique’de

Elif Dürüst, geçtiğimiz gece eğlenmek için Ortaköy’deki Anjelique adlı gece kulübünü tercih etti. Elif Hanım’a kız kardeşi şirin ve eşi Neşet Yalçın da eşlik ettiler. Smokin ceketinin altına giydiği topuklu ayakkabılarıyla şık ve seksi görünen Elif Hanım, Ortaköy’ün parke taşlı yollarında yürürken düşmemek için eniştesi Neşet Yalçın’ın koluna girmek zorunda kaldı.
Yazarın Tüm Yazıları