Ümit Karan

HAYRET Kİ, hayret.. Bir takımın hücum adamı, bu kadar gol kaçırır mı? İki değil üç değil, fazlası var. Vallahi bravo Ümit Karan. Lokum gibi toplar geliyor ayağına. Ama sen bunları dağlara taşlara vuruyorsun. Atamazsan atarlar.

Sadece Ümit mi? Murat Sözkesen'i de özellikle izledim. Nasıl oynayacağını merak ediyordum. O da durgun mu, durgun. Nerede oynadığı belli değil. Sarı kırmızılı takımda hatlar arasındaki uyumsuzluk, almış başını gidiyor. İletişim sıfır. Suat ve Bülent Akın bir türlü oyunu yönlendiremiyor, 3- 4 pası birarada yapamıyorlar. Ankaragücü akıllı bir şekilde o alanı kalabalık tutup G.Saray'ın manevra alanını daralttı.

G.Saray, salla pati toplarla gol arama sevdası içine girdi. Rakip cezalanına atılan toplar ‘‘ilaç‘‘ sandı. Birara Arif, Murat ve Ümit birbirleriyle çarpıştılar. İşleri tamamen karıştırdılar.

DÜŞEN DÜŞENE

Lucescu
, adam değiştirmede gecikti. Bir kere Capone'yi sağ kanatta oynatması yanlıştı. Perez madem sakat oraya yeni bir isim bulmalıydı. Bu isim Vedat mı olur, yoksa başka biri mi bilemem. Ama bildiğim, Capone'nin orada oynamayacağıydı. Çünkü defans için Capone bir sigorta. Capone dün kendisine görev verilen yerde oynayamadığın zaten defalarca söylemişti.

Ama Luca onu dinlemedi.

Hava çok soğuk. Ama zemin futbola elverişli. Ancak G.Saraylı futbolcular habire patinaj yapıp yere düşüyor. Ama rakip futbolcular dimdik ayakta. Hayret ki hayret.

Bence G.Saray tarihinin en kotü futbolunu oynadı. Nasıl olsa bu işi hallediriz diye düşündüler. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar. Son dakikada golü buldular ama bu yetmedi. Sarı kırmızılılar şunu asla unutmalılar. ‘‘Zafer her zaman hasar ister. Çalışmak ister.’’
Yazarın Tüm Yazıları