Tenisçiler Conrad’da buluşacak

İstanbul şehir merkezinin ilk toprak zeminli tenis kortu, geçtiğimiz pazar günü Conrad ıstanbul’da açıldı.

İkisi kapalı üç tenis kortu bulunan Tenis Club@Conrad’ın açılışını, Hilton Otelleri ıstanbul Bölge Müdürü Armin Zerunyan, Beşiktaş ılçe Kaymakamı Sadettin Yücel, Conrad Tenis Kulübü’nün ortağı Mustafa Yurttaş ile Behzat Gerçeker ve şenay Akay yaptı.
Açılışta ünlü model şenay Akay ile ENBE Orkestrası’nın şefi, aynı zamanda milli tenisçi olan Behzat Gerçeker bir gösteri maçı yaptı. Hakemliğini Ömer Akverdi’nin yaptığı maçta Behzat Gerçeker, amatör rakibini zorlanmadan yendi. Gerçeker’in “Bana rakip değildi, çünkü tenise bugün başladı” dediği Akay, “Behzat Gerçeker gibi bir hocam olmasından dolayı çok şanslıyım. Kendisinden söz aldım, bundan sonra derslere devam edeceğim. Hülya Avşar’ın da hocası Behzat Gerçeker. Hülya Hanım’la tenis oynamayı gerçekten çok isterim” diye konuştu.
ENBE Orkestrası’nın konseriyle renklenen açılış davetine katılanlar arasında Harun Tan, Ebru şallı, Selçuk Ural, Hakan Ural, Ferhat Göçer, Dilek Sabancı, Batu Aksoy, Ayfer Toprak, Korhan Abay, Cenk-Nurdan Torun, Fatih Aksoy, Füsun Önal, Vural Gökçaylı, Cansel Ergin, Murat-Gül Saygı, Fatih Ediboğlu, Erol Aksoy, Fikret Ercan, Nejat Müldür, Bülent Ergin, Engin Kıratzel, Ali Sayar, Hüsamettin Kavi, Ferda Benli ve Dursun Özbek de vardı.

Dede oluyor

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, dede oluyor. Gülseren-Nihat Özdemir çiftinin kızları Ebru, beş aylık hamile. Murat Kışlalı ile evli olan Ebru Hanım, bebeğinin cinsiyeti ise geçtiğimiz hafta öğrendi. Doktordan bir kız çocukları olacağı müjdesini alan Ebru-Murat Kışlalı çifti bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla beklerken, Gülseren-Nihat Özdemir çiftini de torun heyecanı sardı.

Ödül töreni perşembe günü

Dedeman Topluluğu’nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması’nın finalistleri, ödüllerini perşembe gecesi alacak. Madencilik ve turizm sektörlerinin gelişmesini desteklemek için düzenlenen yarışmanın ödül töreni, Esentepe’deki Dedeman Oteli’nde yapılacak. Murat ve Nazire Dedeman kardeşler, ev sahipliği yapacakları törende babaları Mehmet Kemal Dedeman adına bir de hatıra defteri açacak ve davetlilerin duygu, düşüncelerini bu deftere yazmalarını isteyecek.

Elie Saab’tan teklif

Cengiz Abazoğlu’nun Paris Haute Couture Moda Haftası kapsamında düzenlediği defilede yabancı mankenlerle birlikte podyuma çıkan Hollanda doğumlu Selda Car, önemli bir teklif aldığını açıkladı. Car, Abazoğlu’nun defilesinde kendisini izleyen Lübnanlı modacı Elie Saab’ın cast direktöründen, önümüzdeki sezon Saab’ın defilesinde çıkması için teklif aldığını söyledi. Yaşamını Hollanda’da sürdüren ve Fashion Managment üzerine eğitim alan Car, “ıki yıldır Hollanda ve Türkiye arasında mekik dokuyorum. Beni keşfeden Öner Evez’e minnettarım. Beş yabancı dil biliyorum. Türk kadının Avrupa’daki temsilcisi olmak gurur verici” dedi.

Romantizmin atıkları

Tasarımlarında materyal olarak kibrit kutusu, poşet gibi atık maddeleri kullanan 1980 doğumlu genç modacı Yusuf Kayı, 14 şubat Sevgililer Günü’nde ilginç bir defileye imza atmaya hazırlanıyor. Nişantaşı City’s’in içinde yer alan Bar Code’da gece yarısından sonra başlayacak “Romantizmin Atıkları” adlı defilede, Kayı’nın dikkat çekici tasarımları Zeki Triko’nun sponsorluğunda misafirlerle buluşacak.

İki iş birden

Ressam Gülgün Tüzün, iletişim danışmanlığını yaptığı ıngiliz ve Finlandiya ortaklı Novron ınşaat ve Dış Ticaret A.ş.’deki işlerine hız verdi. Tüzün, bugün saat 16.00-18.00 arasında Süzer Plaza-Bice Restaurant’da vereceği ‘Sevgililer Günü Çay Daveti’nde ıstanbul cemiyet hayatının ünlü hanımlarını ağırlayacak. Bu özel davetin nedeni tabii ki sadece Sevgililer Günü’nü erkenden kutlamak değil. Tüzün, davette konuklarına Novron’un 6 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği Türkiye’deki dördüncü konut projesi Bodrum Yalıkavak Ardesco Villaları’nı da tanıtacak.

Aşkınızı şımartın

Çeşme Sheraton Otel, Sevgililer Günü’nde sevgilisini şımartmak isteyenlere özel bir indirim yaptı. Otelin üst katında bulunan üç adet 950 m2’lik VIP Penthouse odanın Sevgililer Günü indirimli fiyatı 16 bin TL. Bu paraya özel havuzlu, saunalı, denize nazır jakuzisi ve modern dekorasyonuyla dikkat çeken VIP Penthouse odada iki gece konaklayabilirsiniz. Konaklama boyunca odanızda iki garson ve bir de aşçı hazır bulunacak. Canlı keman ve gitar eşliğinde romantik bir yemek, Balili terapistler eşliğinde üç saatlik masaj ve özel limuzin de alacağınız hizmetler arasında.

Sevgilin olsa da gel, olmasa da

Ünlü keman virtüozü Canan Leslie Anderson, 14 şubat Sevgililer Günü’nde Bebek’teki Lulu’s Cafe’de çalacak. Mekanın sahibi Aslı Saçar, “Sevgilin olsa da gel, olmasa da” sloganıyla düzenleyecekleri gecede müşterileri yemeğin ardından Anderson’un aşk şarkılarıyla eğlendireceklerini söylüyor. 14 şubat için ekstra bir fiyat politikaları olmadığının da altını çizen Saçar, “Kim ne yerse onu ödeyecek” diyor.

Ayağını kırdı

Ayşıl Koyuncuoğlu, ayağını kırdı... Geçtiğimiz hafta Nişantaşı Karakol Sokak’taki evinin hemen karşısındaki Beymen’e alışverişe giden Ayşıl Hanım, katları gezerken merdivenden düştü. Ayağı kırılan Koyuncuoğlu, şu anda evinde istirahat ediyor. Doktorları, ayağındaki alçının önümüzdeki hafta alınacağını fakat Ayşıl Hanım’ın üç hafta daha istirahat etmesi gerektiğini söylüyor.

Masa’da konser verecek

Garanti Bankası ış Geliştirme ve Portföy yöneticilerinden Sinan Akıman, birkaç aydır gitar dersleri alıyor. ışinden arta kalan zamanını Yeniköy’deki evinde gitar çalarak geçiren ve bu işte kısa sürede ustalaşan Akıman, haziran ayında ıstinye Park’taki Masa Restoran’da dostlarına mini bir konser vermeyi planlıyor. Bu arada Didem Erol’dan geçtiğimiz yıl ayrılan Sinan Akıman’ın bir aydır Avrupalı bir modelle aşk yaşadığının da altını çizeyim.
Yazarın Tüm Yazıları