Tedbir ve güven ihtiyacı öne çıkacak

Bugün Boğa Burcunda dolaşan Ay, sahip olma duygusunu güçlendirirken tedbir ve güven ihtiyacını arttıracak.

Öğle saatlerinde Uranüs’ü harekete geçiriyor ve sürpriz durumların açığa çıkacağını işaret ediyor. Özellikle yaratıcılığı uyanacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu ilginç konular, astroloji ve görünenin ötesini araştırmak, keşfetmek için uygun koşulların açığa çıkacağını gösteriyor.

Şartları değiştirebilirsiniz

Duygular yükselip kişi iyice hassaslaştığı zaman olaylar kişiyi sarıp sarmalar. Yaşam enerjisi giderek azalır.Yapılması gerekenlerin neler olduğunu belirlerken bunları uygulamanın zorluğu hatta imkansızlığı savunulur.

Koşullar hiçbir zaman mükemmel değildir fakat kişi, mükemmelin ne olduğunu bildiğini düşünür ve şartlarının bu düşüncelerini gerçekleştirmesine izin vermemesi yüzünden hayata iyice küser. Giderek düş dünyasına dalar ve pratik hayattan uzaklaşır. Artık sadece felsefelerin dünyasında yaşamaktadır.

Gerçek dünya, onun için kötü, acımasız, yaşanmaz bir yerdir. Ve her günün doğuşu ona gerçek dünyanın uyandığını, düşlerinin bittiğini haber veren acı bir mesajdır.

Öte yandan, ‘Ben ne olacağım’ diyor, ve bu soruyla gerçek dünyanın içine girmek ve yaşamak için can attığınızı gösteriyorsanız, içinizdeki yaşam arzusunun tamamen bitmemiş olduğunu anlarız.

Kişi, hayatına yeni bir yön vermeye hazırlandığı zaman, bunalıma girer ve içine girdiği bunalımdan çıkıncaya kadar içsel bir hazırlık içinde bulunur. Tabii, böylesi bir bunalımın yaratıcısı kişinin kendisi olduğu için, bunalımdan çıkmasını sağlayacak olan da yine kendi olacaktır.

Ancak, yine de bu aşamada yardıma ihtiyaç vardır.

Ve yine de düşüncelerinin yönünü değiştirmek ve olaylara daha geniş bir açıdan bakmayı öğrenmek lazım. Sadece, içinde bulunulan koşullara kabul gösterip, dış dünyayı dışlamamalı, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz koşulları yaratabilecek güce sahip olduğunuzun farkına varmalısınız.
Yazarın Tüm Yazıları