Sürpriz parti

Modern Folk Üçlüsü grubunun kurucularından Ahmet Kurtaran, meslek hayatının 50’nci yılını kutlayan gazeteci Hıncal Uluç için önceki akşam sürpriz bir parti organize etti. Geceden habersiz olan Uluç, Adile Sultan Sarayı’na girip de tüm dostlarını karşısında görünce duygusal anlar yaşadı.

Doğan Canku, Ahmet Kurtaran ve Selami Karaibrahimgil tarafından 1969’da kurulan Modern Folk Üçlüsü, ilk yıllarda grubun menajerliğini yapan gazeteci Hıncal Uluç’un meslek hayatının 50. yılı şerefine önceki akşam sürpriz bir davet verdi. Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen geceye Ömür Göksel, Fatih-Fulya Terim, Halit Kıvanç, Ali-Aysun Kocatepe, Ferhat Göçer, Erkan Özerman, Haşmet Babaoğlu, Mustafa-Lüset Taviloğlu ve Erol Kaynar gibi tanınmış simaların da aralarında bulunduğu, iş, sanat, spor ve medya dünyasından yaklaşık 200 davetli katıldı. Kokteylle başlayan gecenin içeriği hakkında hiçbir fikri olmayan Hıncal Uluç, salona girip de karşısında 50 yıllık dostlarını görünce hayli duygulandı. Kokteyl sonrası yemek salonuna geçen davetliler, İlham Gencer, Modern Folk Üçlüsü, Ömür Göksel, Ayşegül Aldinç, Ali-Aysun Kocatepe, Ferhat Göçer, Emel Sayın ve Nükhet Duru’nun sahne performanslarıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek müzik dolu bir gece yaşadı.

Artık dekolte yok

Geçtiğimiz ay umreye giden Emel Sayın, geceye kırmızı renkli bir elbiseyle katıldı. Uzun kollu, yerlere kadar uzanan elbisenin, Sayın’ın şimdiye kadarki kostümlerinden çok daha muhafazakár olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kardeş gibi

Eşi Neco’dan ayrıldığından beri hemen her davette eski dostu Nükhet Duru ile boy gösteren Oya Germen, bu partide de kuralı bozmadı. Germen ile Duru, saç, makyaj ve kıyafet seçimleri sayesinde birbirlerine kardeş gibi benzemişlerdi.

Yeni komedi ikilisi

Gecede birer konuşma yapan ünlü teknik direktörler Mustafa Denizli ve Fatih Terim, sergiledikleri performansla alkışlandılar. Hıncal Uluç’un kaleminin sivriliğinden yakınan iki teknik adam bir ara, "O kalemin ucu bana daha çok battı, sana daha çok battı" tartışmasına girdi ve davetlileri gülmekten kırıp geçirdiler. 1974 yılında Galatasaray’a transfer olduğunu hatırlatan Terim, "Ne bileyim onun da Galatasaray’lı olduğunu!" dedikten sonra Uluç’un eleştirilerinden nasibini nasıl aldığını anlattı. Ünlü gazeteciyle yedi yıl aynı evi paylaştıklarını söyleyen Denizli ise, "Dedikodulardan ancak çocuk yaparak kurtulabildim" diyerek davetlileri kahkahaya boğdu. Birbirlerini iltifat yağmuruna tutan ikili, geceye katılan ünlü organizatör Erkan Özerman’a, "Bak müthiş bir ikili doğuyor. Artık İzmir Fuarı’nda bizi sahneye çıkarırsın" diye seslendi. Terim, "Ben senin kaptanındım" derken, Denizli de ona "İki imparator var. Ama sonuncusu sensin" yanıtını verdi. İki teknik direktör, davetlilerin alkışları arasında birbirlerine sarılarak objektiflere poz verdi.
Yazarın Tüm Yazıları