Mete Kozdağ
Taraftar Yazarı

Mete Kozdağ

Kalecilik yaptığı dönemden bu yana Balıkesirspor Baltok’un taraftarı olan Mete kozdağ, Balıkesirspor’un iyi ve güzel yerlere gelmesinin Balıkesir’i de yücelteceğine inanıyor. Takımının Süper Lig’de kalıcı bir yer sahibi olmasını isteyen Kozdağ, Taraftarından’daki yazıları ile şehrine ve takımına bağlılığını taraftar diliyle ifade ediyor.
Daha Fazlası
Tüm Yazıları

Atasözü

Türk Dil Kurumu; Uzun deneme ve gözlemlere dayanılarak söylenmiş ve halka mal olmuş, öğüt verici nitelikte söz, eski kuşakların denemelerinden kalma yol gösterici, akıl verici yargı ve öğüt, anonim özellik taşıyan, atalardan kaldığı kabul edilen ve toplumun yüzyıllar boyunca geçirdiği gözlem ve denemelerden, ortak düşünce, tutum ve davranışlarıyla dünya görüşünden oluşan, genel kural niteliğindeki kısa, özlü, kalıplaşmış söz, şeklinde tanımlamaktadır, atasözünü.

Devamını oku

Aparkat ve nakavt

Sezonun ilk yarısında, Balıkesirspor Baltok Futbol Takımının içinde deprem yaratan müsabakayı hatırlayalım. 7. haftada Samsunspor’la, sahasının bakımda olması nedeniyle Ankarada karşılaşmış ve 2-1 mağlup olmuştuk. Okan Alkan, bu maçta oyundan çıktıktan sonra sergilemiş olduğu disiplinsiz davranışlar nedeniyle teknik heyetin raporu doğrultusunda ve yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılmış ayrıca 30 bin lira da para cezası verilmişti. Arkasından, Burak Çalık’ta kadro dışı kalmıştı. Sonrasında; ...... dedi, ...... yaptı kelimeleriyle bitmek bilmeyen, sosyal medya konuşmaları ve gazetelerde okuduğumuz cümleler.

Devamını oku

3 Puan mı alacaktık?

7 Şubat Çarşamba, Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı; ”17 Şubat Cumartesi günü oynayacağımız  Elazığspor maçının ardından, 20 Şubat Salı günü saat 13:00’da deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacağız. Rizespor kendi sahasında oynamasına rağmen maçları Cuma ve Salı oynuyor, biz deplasmanda oynamamıza rağmen Cumartesi ve Salı oynuyoruz. Bizim oyuncularımız ne zaman dinlenip, ne zaman antrenman yapacak. Elazığ maçı bittiği gibi yollara düşeceğiz. Bu haksız bir rekabet. Rizespor son haftalarda sürekli Murigi’nin golleriyle puanlar alıyor. Bu transferlerin Bakanlar kanalıyla gerçekleşmesinden son derece rahatsızız. Ortada bir haksızlık var” açıklamasını yapmıştı.

Devamını oku