Saçı olan yunusların başlarını okşadım

RUMUZ: YUNUSLARRüyamda, dalgakıranın üzerinde denizi seyrediyorum. Deniz, masmavi ve berrak...

5 tane yunus bana doğru geliyorlar. Bir tanesi gelip kafasını dizlerime koyuyor, önce ben çekiniyorum tedirgin oluyorum dokunmaya ama sonra başını okşuyorum. Başını okşadıkça, yunusun saçının olduğunu görüyorum simsiyah uzun saçları oluyor.

YORUM: Kişinin içsel gücü ve enerjisi rüyalarda yunus ile sembolize edilir. Ancak sizin rüyanızdaki yunus bana, çevrenizde bulunan ve yardımınıza ihtiyacı olan birisinin varlığını gösteriyor gibi geldi. Rüyalarda görülen saçın, güç anlamına gelmesini ve normal şartlarda bir yunusun saçının olamayacağını göz önünde bulundurursak çevrenizde bulunan, rüyanızda yunus ile sembolize ettiğiniz kişi kimse, bu kişinin bu aralar biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu ve gösterdiğiniz sevgi ile o kişinin kendisini keşfetmesine ve gücünü toplamasına yardımınız dokunacağını düşünüyor olmalısınız. Rüyanızda ön plana çıkan ögeler çok aydınlık ve pozitif, bu durum kendi içsel dengeleriniz ve enerjiniz açısından da iyimser ve kuvvetli kişilik yapınıza dikkat çekiyor. Umarım, hayatınızda her şey her zaman kontrol edebildiğiniz ölçülerde gelişir. Sevgi ile kalın.

Arkadaşım rüyasında ona hediye aldığımı görmüş

RUMUZ: AYAKKABILAR

Arkadaşım rüyasında ona bir kutu içinde beyaz ayakkabılar hediye ettiğimi görmüş; beyaz ve sivri topuklu, çok şık ayakkabılar almışım ona çok sevinmiş, "Hiç gerek yoktu neden aldın?" diyormuş bana. Kutuda başka şeyler de varmış ama onları hatırlamıyor. Sizce arkadaşımın beni ve beyaz ayakkabıları görmesi ne anlama geliyor? Arkadaşım eşinden yeni ayrılmış bir bayan.


YORUM: Rüyada görülen ayakkabı, kişinin yaşamla mücadele edebilme gücünü gösterir. Arkadaşınızın rüyasının genel havası, rüyadaki ayakkabıların rengi (beyaz: saflık, temizlik, yeni başlangıç) ve arkadaşınızın içerisinde bulunduğu özel durum göz önüne alındığında, arkadaşınızın rüyasında sizin ona hediye ettiğinizi gördüğü ayakkabılar, bu arkadaşınızın zor günlerinde, sizin ona fazlasıyla destek olduğunuzu ve yaşam enerjisi verdiğinizi, en azından onun o şekilde düşündüğünü gösteriyor. Kötü gün dostu ve oldukça iyi bir arkadaş olmalısınız. Umarım sizin için de her şey çok iyi olur.
Yazarın Tüm Yazıları