Saat 10'da Kordon'da

RUMUZ: AKİRA
malloryy@mynet.com

Cinsiyet: Kadın. Yaş: 23. İş: Diplomalı işsiz. Beni tanımalısın çünkü: Eğleniriz beraber. Anlatırız, kavga ederiz, bağırır çağırır ve rahatlarız. Belli mi olur belki de sever, aşık olur, acı çekeriz! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Zeki, eğlenceli, muhabbeti bol, iyi şaraptan anlayan, güzel kokan, kahverengi çorap giymeyen, biraz göbekli, mutlu ve umutlu, sahip çıkabilen, kuvvetli, güçlü ve sıradışı biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Annem, günlüğüm, fotoğraflarım, çikolata ve müzik. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Duygusal film izlemem. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Innuendo, Joe Satriani, Şebnem Ferah. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Bu sefer bitti! Kesin bitti! Yok artık hayatımda öyle biri.’ En beğendiğim ünlü: Stanley Kubrick, Ata Demirer. En sevdiğim Kitap: Dorian Gray’in portresi. Yatak odamda:Yatak ve üstünde envai çeşit ayı ve peluş; kanepe ve üstünde genelde 15 günlük kıyafetler; duvar ve üstünde fotoğraflar; halı ve üstünde cd, kitap, teki kayıp çorap; ayna ve karşısında yalnız bir kalp var! En rahatsız olduğum an: Haksızlığa uğrayınca sinirden cümle kuramayıp, saçmaladığım ve günler geçtikten sonra bunu farkına varıp keşke şunu da söyleseydim, ‘ahh salak ben’ dediğim anlar.

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...
3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

ERKEK

admoby234@mynet.com

RUMUZ: POLYANNA

Yaş:
34. İş: Tekstil üretim. Beni tanımalısın çünkü: Polyanna’nın mutluluk oyununu çok güzel oynarım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst olup sadakate inanman yeterli. Bir de gerekli! Biraz da çılgın olmalısın. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, sigaram, çayım, aklıma estiğinde istediğimi yapma huyum, kim bilir belki de 5.’si sensin. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Eşkıya filminin son sahnesi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu’nun tüm albümleri. En beğendiğim ünlü: Sezen Aksu, Yılmaz Erdoğan. Yatak odamda: Yalnızlık, aşka dair umut ve sevgiye muhtaç bir ben varım. En rahatsız olduğum an: Mutsuz olduğum halde gülmek zorunda olduğum ve yalnızlığım aklıma geldiği zamanlar.


andromeda73@mynet.com

RUMUZ: ANDROMEDA

Yaş:
31. İş: Havacılık sektörü. Beni tanımalısın çünkü: Burada edilen o iddialı kelimeleri sıralamak bana çok klişe geliyor. Ne diyebilirim ki, beni tanıma şansını kendine tanımak istemez misin? Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Her şeyim olabilecek biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kendim, dürüstlük, ailem, köpeğim ve işim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: City Of Angels. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sting, Fragile. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Seni seviyorum.’ En beğendiğim ünlü: Whoopi Goldberg. En sevdiğim kitap: David Pelzer, Dave Adında Bir Adam. Yatak odamda: Mumlar, new age cd’ler illaki yumuşatıcı kokan nevresimler ve horlayan köpeğim var. En rahatsız olduğum an: Kalabalıkta kendimi yalnız hissettiğim an.


celikgok90@hotmail.com

RUMUZ: DON GİOVANNİ

Yaş:
28. İş: Mühendis. Beni tanımalısın çünkü: Kaliteli, eğitimli biraz deli, ama çok neşeli biriyim. Hayatında renk istiyorsan o benim yani. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: ‘İçinde öyle bir umut taşı ki, kimse onu söküp atamasın; içinde öyle bir sevgi sakla ki, sadece onu hak eden bulup çıkarsın.’ Birde ön yargılı değilsen, ben başka ne isterim ki? Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, kalite, temizlik, prensiplerim, hızlı araba kullanmak. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Andy Garcia ve Meg Ryan’ ın oynadığı ‘Erkek Severse’ filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/ şarkıcı: Tarkan, Sezen Aksu, Ebru Gündeş, Rafet El Roman. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Tabikii Seni seviyorum!’ En beğendiğim ünlü: Angelina Jolie, Deniz Seki ve Müjde Ar. En sevdiğim kitap: Baba ve Aldatma. En rahatsız olduğum an: Beraber olmak için çıldırdığım kadına arkadaş gibi kayıtsız davranmak.


burakagardan@mynet.com

RUMUZ: SADAKATLİ

Yaş:
28. İş: Eğlence sektörü. Beni tanımalısın çünkü: Aşkı, hayatı, gezmeyi ve eğlenmeyi seven biriyim. Sonra espriliyim. Dahası var ama üşendim yazmaya. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst samimi ve esprilerime katlanabilecek biri! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, olsaydı sevgilim, telefonum sinema ve Beşiktaş. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Candan Erçetin. En beğendiğim ünlü: Al Pacino. En sevdiğim kitap: Köprü. Yatak odamda: Cd’lerim bilgisayarım afişlerim ve ben varım. En rahatsız olduğum an: Maç izlerken birinin benden bir şey istemesi.


agoorr@hotmail.com

RUMUZ: AGOR

Yaş:
21. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Beni tanıktan sonra yaşadığını anlayacaksın. Ve asla pişman olmayacaksın! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst, samimi, sıcak olmalısın. Ve güzel konuşmayı bilmelisin. Vazgeçemediğim 5 şey: Bilgisayarım, ailem, arkadaşlarım, kitaplarım ve sen. En sevdiğim aşk film sahnesi: Örümcek Adam filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu’nun tüm albümleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Kontörüm yok!’ En beğendiğim ünlü: Julia Roberts ve Sezen Aksu. En sevdiğim kitap: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git. Yatak Odamda: Bilgisayarım, yatağım, resimlerim, kitaplarım var. En rahatsız olduğum an: Yalan söylediğim insanlarla yüz yüze gelmek.


KADIN

herseyeragmen9@hotmail.com

RUMUZ: 20

Yaş
: 20 İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Farklılığın adı benim! Farklıdır benim her şeyim. Tanımak istersen zorlanır, istemezsen horlanırsın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Yakışıklı, sempatik, parası olan, beni ilgiyle dinleyecek, espri anlayışı gelişmiş, gücü kuvveti yerinde, iyi giyinen, sürpriz yapmayı seven, romantik ve hayal gücü gelişmiş biri olmalısın. Değilsen yazma! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Vazgeçilemeyecek hiçbir şey yoktur. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu albümleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Senden nefret ediyorum!’ Yatak odamda: Henüz açığa çıkarmadığım sıra dışı projelerim, tüyleri dökülmesine rağmen çok sevdiğim oyuncak tavşanım, tekini hala aradığım maymun suratlı terliklerim ve yalnızlıktan bunalan ben varım. En rahatsız olduğum an: Bir erkeğin bana çok güzelsin dediğinde kalçalarımı göz hapsine alması.


ben.dahai@mynet.com

RUMUZ: 29

Yaş:
29. İş: Beslenme danışmanlığı. Beni tanımalısın çünkü: Tek eşliliğe ve aşka inanan nadir insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kariyer sahibi, görgülü, hayata pozitif düşüncelerle bakabilen, dürüst ve samimi biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, ben, sen, inancım ve huzur. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Pretty Woman. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Candan Erçetin. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Telefonumun şarjı bitti!’ En beğendiğim ünlü: Erol Evgin. En sevdiğim kitap: Ümit Yaşar Oğuzcan eserleri. Yatak odamda: Yalnızlığım ve ben varım. En rahatsız olduğum an: Birinin bana yalan söylediğini anladığım an.


alen273@mynet.com

RUMUZ: ELYA

Yaş:
18. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Zeki, güzel ve çekiciyim. Valla öyle. Biraz da deliyim! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Zeki, yakışıklı olman şimdilik yeterli. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, müzik, spor, sağlık ve Türk kahvesi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Mor ve Ötesi. Şimdiye kadar söylediğim en berbat yalan: Hepsi birbirinden kötüydü. Hemen suratım değişir! En beğendiğim ünlü: Edward Nortan. En sevdiğim kitap: Kızıl Nehirler. Yatak odamda: Yatağım ve kitaplığım var. En rahatsız olduğum an: Yapmak zorunda bırakıldığım işleri yapmadığım zamanlar ve ısrar edilmesi.


ntr24@hotmail.com

RUMUZ: DİETCOKE

Yaş:
26. İş: Yönetici asistanı. Beni tanımalısın çünkü: Tanışmaya değerim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: E uzatma, beni tanıman gerek! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Sabah kahvem, insanlara karşı iyi niyetim, makyaj malzemelerim, kredi kartlarım ve 5.’si sen ol ne dersin? En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Yok ama bende film çok! En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Dido ve Latin müzikleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yalan söylediğim zaman suratım değişip, rengim atıp, dilim sürçtüğünden ne zaman söylesem hepsi berbat bir hal alır. En beğendiğim ünlü: Tarkan. En sevdiğim kitap: God In Bed adlı kitap. Yatak odamda: Müzik, parfümlerim, kremler, tonlarca kıyafet ve ben varım! En rahatsız olduğum an: Gerçekte ‘Hayır’ demem gerekirken, hatır, gönül, rica nedeniyle ‘evet’ demek durumunda bırakılmak.


belginnil@mynet.com

RUMUZ: AYIŞIĞI

Yaş:
23. İş: Sekreter. Beni tanımalısın çünkü: Sadakate inanan, dürüst, sempatik, duygusal, sevgisine sahip çıkan duyarlı, merhametli ve açık sözlü bir kadınım. Duyurulur. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst, ağır başlı, ne istediğini bilen, kariyer sahibi, espri yeteneğine sahip ol yeter. Ha bir de kendine güven! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, deniz kenarında oturmak, yastığım, bilgisayarım ve saatim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Hayalet filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: İlhan İrem, Fahir Atakoğlu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben yapmadım bilmiyorum!’ En beğendiğim ünlü: Nejat İşler. En sevdiğim kitap: Orhan Pamuk, Öteki Renkler. Yatak odamda: Bilgisayarım, hayallerim, ve ben varım. En rahatsız olduğum an: Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak .

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

pcor@mynet.com

RUMUZ: PCOR

Cinsiyet:
Kadın Yaş: 30. İş: Yabancı bir şirkette uzman. Beni tanımalısın çünkü: Hiç göremeyeceğini sandığın detayları bende keşfedebilirsin. Mutlu da olabilirsin mutsuz da. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Feodal olmayan, sanatı, Beyoğlu’nu, jazz dinlemeyi seven, sabaha kadar konuşabilen biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, arkadaşlarım, işim, Cihangir ve çay. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Amelie filminin son sahnesi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Hümeyra/Sessiz Gemi. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘İyiyim!’ En beğendiğim ünlü: Candan Erçetin. En sevdiğim kitap: Amin Maolouf , Semerkant. Yatak odamda: Dağınık ama renkli şeyler var. En rahatsız olduğum an: Sessiz kalmak istediğim anlarda konuşmak zorunda olmak.


Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?
Yazarın Tüm Yazıları